Η Ruby Rose ως η λεσβία Batwoman στη νέα ομώνυμη σειρά

08/08/2018
από

To CW βρήκε την Batwoman στο πρόσωπο της αγαπημένης μας πρωταγωνίστριας από το “Orange is the New Black” , Ruby Rose, με την ίδια να δηλώνει ενθουσιασμένη.

Η Rose θα ενσαρκώσει την Kate Kane, μια νεαρή λεσβία γυναίκα, που παλεύει για δικαιοσύνη. Για πρώτη φορά θα τη δούμε στο Arrowverse crossover από Δεκέμβριο, μεταξύ των σειρών Arrow, The Flash, Supergirl, και στη συνέχεια μάλλον θα αποκτήσει τη δική της σειρά.

Ο Πρόεδρος του CW, Mark Pedowitz περιορίστηκε στο εξής σχόλιο: “αρκετά μεγάλος ρόλος, που σκεφτόμαστε να κάνουμε ένα πιλοτικό επεισόδιο και ίσως μια σειρά μαζί της” .

Ο δημιουργός της ηρωίδας, Greg Rucka, με δημοσίευσή του στο Twitter σχολίασε: “Όχι ότι με ρώτησε κανείς, δεν έχει και πολλή σημασία, αλλά μου αρέσει η Ruby Rose. Η ενσάρκωση της ως Kate θα εξαρτηθεί από το τι θα γράψουν οι σεναριογράφοι” .

Αν τελικά γίνει η σειρά, προβλέπεται εκτελεστικοί παραγωγοί να είναι οι Geoff Johns, Sarah Schechter και Greg Berlanti. Η πρώην παραγωγός του “Vampire Diaries” , Caroline Dries θα εκτελέσει χρέη σεναριογράφου και showrunner.

Στην περιγραφή της Batwoman αναφέρεται: “Οπλισμένη με το πάθος της για δικαιοσύνη και λέγοντας πάντα τη γνώμη της, η Kate Kane εμφανίζεται στους δρόμους της Gotham ως Batwoman, μια ανοιχτά ομοφυλόφιλη και υψηλού επιπέδου εκπαιδευμένη κοπέλα, για να ξετρυπώσει τους εγκληματίες της πόλης. Αλλά, μην την αποκαλέσετε ηρωίδα. Η Kate πρέπει να νικήσει τους δικούς της δαίμονες, πριν απαντήσει στο κάλεσμα και γίνει το σύμβολο ελπίδας της Gotham” .

Η Ruby Rose με σχετικό post στο instagram δηλώνει ενθουσιασμένη και συγκινημένη, γιατί αυτή η ηρωίδα ήταν ένα παιδικό της όνειρο! Θα πέθαινε από λαχτάρα ως νεαρό LGBT άτομο να δει την Batwoman σε σειρά στην τηλεόραση, τότε που δεν έβρισκε αντίστοιχες αναπαραστάσεις και ένιωθε μόνη και διαφορετική.

Προς το παρόν, αναμένουμε να απολαύσουμε την Rose στη μεγάλη οθόνη στο πλευρό του Jason Statham στο “The Meg” στις 23 Αυγούστου.

Δείτε τη Ρούμπι Ρόουζ στην αφίσα για τη νέα sci-fi ταινία “Meg”




Δες και αυτό!