Gay αριστούχος συγκέντρωσε 100 χιλιάδες δολάρια αφού τον έδιωξαν οι γονείς του

03/08/2018
από

Ο Seth Owen βγήκε πρώτος στην τάξη του, έγινε δεκτός στο Πανεπιστήμιο, αλλά οι γονείς του δεν τον στηρίζουν, επειδή είναι gay.

Οι γονείς του, από τη Τζάκσονβιλ, της Φλόριντα, τον εξανάγκασαν σε διορθωτική θεραπεία και του έδωσαν το τελεσίγραφο ότι ή θα συνεχίσει να πηγαίνει στην εκκλησία, που τον κακοποιούσαν ή θα έπρεπε να φύγει από το σπίτι και να κόψει κάθε επαφή μαζί τους για πάντα.

Διάλεξε να φύγει.

Έμεινε σε φίλους του και ξεκίνησε να εργάζεται με πλήρη απασχόληση, ενώ ταυτόχρονα τελείωνε το σχολείο του.

Αποφοίτησε πρώτος στην τάξη του κι έγινε δεκτός στο Τζόρτζταουν Πανεπιστήμιο. Όμως, οι γονείς του επέμειναν στην απειλή τους, τον έχουν αποκόψει από την οικογένεια και αρνούνται να του παρέχουν οικονομική βοήθεια για να σπουδάσει. Για το πρώτο έτος χρειάζεται 20.000 δολάρια για τα δίδακτρα.

Ευτυχώς, καθηγήτρια της βιολογίας του Seth, όμως, η Jane Martin, αποφάσισε να τον στηρίξει, για να μη χάσει την δυνατότητα να σπουδάσει και δημιούργησε ένα fund raising campaign για να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα για τις σπουδές του.

Ο στόχος ήταν τα 20.000 δολάρια, ώστε να καλυφθούν τα έξοδα για το πρώτο έτος, αλλά μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί 122.000 δολάρια!

Let’s Make Seth A Hoya!




Δες και αυτό!