Η ομοφοβική απάντηση της Kim Kardashian στον Tyson Beckford

02/08/2018
από

Αγαπητή Kardashian, όταν δέχεσαι αρνητικά, σεξιστικά, κακοποιητικά σχόλια για το σώμα σου, το να απαντάς με ομοφοβικό τρόπο, δεν ενδείκνυται.

Σε τι αναφερόμαστε;

Το μοντέλο Tyson Beckford σχολίασε το σώμα της Kardashian σε μία φωτογραφία της, που ανέβηκε στο instagram, στάζοντας φαρμάκι.

#ClapbackSeason 👏🏽: #KimKardashian #SteppedIntoTheShadeRoom and she did NOT come to play! 😩😩😭 #PettyWap

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Shade Room (@theshaderoom) στις

Έγραψε:

“Συγγνώμη, δε με ενδιαφέρει προσωπικά, δε είναι πραγματική, ο γιατρός τα γ@#%$# στο δεξί της ισχίο (emoji που κάνει εμετό)” .

Το σχόλιό του χαρακτηρίστηκε από τον κόσμο των social media ως σεξιστικό, κακοποιητικό, μισογύνικο, χονδροφοβικό, κι ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Ήταν απαράδεχτο.

Το εν λόγω σχόλιο, λοιπόν, έπεσε στην αντίληψη της Kardashian, η οποία αποφάσισε να απαντήσει. Κι επέλεξε να απαντήσει με τον πλέον λάθος τρόπο. Έγραψε:

“Sis, όλοι γνωρίζουμε, γιατί δεν σ’ ενδιαφέρει, emoji κούπα τσάι, emoji βατραχάκι, emoji μανικιούρ” .

Το υπονοούμενο; Ότι ο Beckford είναι gay, οπότε δεν έχει σημασία η γνώμη του, άρα ακυρώνεται το σχόλιό του! Θίγοντας την αρρενωπότητά του, υπονοώντας ότι δεν του αρέσουν οι γυναίκες, υπονοώντας ότι, ως μοντέλο, είναι gay, ή ότι ο μόνος λόγος, για να μην του αρέσει το σώμα της, είναι ότι είναι gay.  Σε κάθε περίπτωση η απάντηση της Kardashian δεν άρεσε σε κανέναν.

Ο Beckford ποτέ δεν έχει αυτοπροσδιοριστεί ως μέλος της LGBTQ κοινότητας, είχε σχέσεις με γυναίκες και είναι πράγματι μοντέλο, αλλά δεν είναι gay. Το υπονοούμενο της Kardashian, ότι αν κάποιος είναι μοντέλο είναι, αυτομάτως, gay, ή ότι κάθε μαύρος άνδρας οφείλει να έλκεται από την ίδια, αλλιώς είναι gay, ή το γεγονός ότι υπονόησε ότι είναι gay ή θηλυπρεπής, ή λιγότερο αρρενωπός, ως μέσο για να τον θίξει, σημαίνει ότι θεωρεί ότι το να είναι κανείς gay είναι κάτι κατώτερο.

Απ’ όπου κι αν το πιάσεις, είναι απίστευτο φάουλ και οφσάιντ μαζί.

Όταν θέλεις να βάλεις έναν άνδρα της θέση του, επειδή δεν έδειξε σεβασμό, επειδή θεωρείς ότι είπε κάτι σεξιστικό, μισογύνικο, χονδροφοβικό ή οτιδήποτε άλλο, σίγουρα δε χρησιμοποιείς αντίστοιχου τύπου ομοφοβικές και σεξιστικές εκφράσεις εναντίον του, για να πετύχεις τον σκοπό σου.




Δες και αυτό!