Όσα είπε ο CEO της Apple στη ΛΟΑΤΚΙ νεολαία της Γιούτα

01/08/2018
από

O CEO της Apple,Τιμ Κουκ, το περασμένο Σαββατοκύριακο, στο LoveLoud Festival στη Σολτ Λέικ Σίτι, απευθυνόμενος στη ΛΟΑΤΚΙ νεολαία, είπε τα εξής:

Στέκομαι μπροστά σας σήμερα, ως θείος, ως φίλαθλος, ως CEO, ως εραστής της όμορφης υπαίθρου της Γιούτα και ως περήφανος gay Αμερικανός. Ήρθα, για να μεταφέρω ένα απλό μήνυμα, που θέλω κάθε LGBT άτομο να ακούσει και να πιστέψει: Είσαι δώρο για τον κόσμο, ένα μοναδικό και ξεχωριστό δώρο, ακριβώς όπως είσαι. Η ζωή σου έχει αξία. Σε σένα το λέω: Βρες την αλήθεια σου. Μίλα την αλήθεια σου. Ζήσε την αλήθεια σου. Επέτρεψέ μου να σου πω: το “κανονικό” μπορεί να είναι απλά η χειρότερη λέξη, που έχει δημιουργηθεί ποτέ. Δεν προοριζόμαστε να είμαστε ίδιοι όλοι, να αισθανόμαστε το ίδιο, ή να σκεφτόμαστε το ίδιο, και δεν υπάρχει σε σένα κάποιο λάθος. Τώρα, το ξέρω ότι η ζωή μπορεί να είναι σκοτεινή και ασήκωτη, και μερικές φορές μπορεί να μοιάζει ανούσια και αφόρητη. Αλλά, όπως ακριβώς, η νύχτα γίνεται μέρα, το ξέρεις, ότι πάντα η σκοτεινιά ακολουθείται από το φως. Θα αισθανθείς πιο άνετα με τον εαυτό σου, οι συμπεριφορές θα αλλάξουν, η ζωή θα γίνει καλύτερη, κι εσύ; Εσύ θα ευτυχίσεις.

Με την στήριξη των Imagine Dragons ο Νταν Ρέινολντς κατάφερε, στο LoveLoud Festival, να συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο δολάρια, για δωρεές σε LGBTQ οργανώσεις.

Τα συγκινητικά λόγια του Ντάν Ρέινολντς προς την LGBTI νεολαία




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!