Γιαγιά καίει το φόρεμα του εγγονού της αλλά ο πατέρας του την βάζει στη θέση της

29/07/2018
από

Ένας νεαρός μπαμπάς αντέδρασε με έντονο τρόπο, όταν η πεθερά του αποφάσισε να βάλει φωτιά στα φορέματα του 5χρονου παιδιού του.

Όπως ανέφερε και ο ίδιος στο Reddit, όλα ξεκίνησαν όταν αποφάσισε να πάει με τη σύζυγό του διακοπές και να αφήσει τον μικρό στη γιαγιά του. Έφτιαξαν μάλιστα τη βαλίτσα του μικρού, παίρνοντας όλα τα αγαπημένα του ρούχα. Σορτσάκια, πουκάμισα, μπλούζες καθώς και δύο αγαπημένα του φορέματα.

«Τον αφήνουμε να ντυθεί όπως θέλει. Μερικές φορές του αρέσει να ντύνεται αστυνομικός και μερικές φορές πριγκίπισσα», έγραψε ο χαρακτηριστικά ο μπαμπάς. «Μπορεί να αποφασίσει μόνος του για το τι θα φορέσει και καθόλου δεν μας ενοχλούν οι επιλογές του».

Ο ίδιος κατάλαβε ότι κάτι τρέχει, όταν μια μέρα πριν από την επιστροφή του με τη σύζυγό του, τηλεφώνησε στο σπίτι και τόσο η πεθερά του όσο και ο μικρός δεν είχαν όρεξη να μιλήσουν.

«(Η πεθερά μου) είπε ότι δεν ήθελε να μιλήσει (ο μικρός) στο τηλέφωνο και υποθέσαμε ότι ήταν αναστατωμένος, επειδή του είχαμε λείψει», έγραψε.

«Την επόμενη μέρα, όταν πήγαμε να τον πάρουμε, έτρεξε κλαίγοντας προς το μέρος μας: ‘Η γιαγιά έκαψε το φόρεμά μου, του έβαλε φωτιά’, φώναζε. Ήταν μπερδεμένος και δεν σταματούσε να κλαίει, έτσι η γυναίκα μου ρώτησε τη μητέρα της για το τι είχε συμβεί.

Εκείνη αποκρίθηκε ότι κανένα μικρό αγόρι δεν πρέπει να φοράει φορέματα … και ότι είναι μόλις πέντε ετών για να ξέρει τι θέλει”.

Στη συνέχεια την ρώτησα εγώ για το τι έκανε με τα ρούχα του μικρού. Μου απάντησε ότι τα πήγε πίσω στην αυλή και τα έκαψε, αναγκάζοντας τον μικρό να παρακολουθεί…”

Ο μπαμπάς του παιδιού έγραψε ότι η πεθερά του ήταν ανέκαθεν υπερβολική, αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασε τα όρια.

«Πήρα τα υπόλοιπα ρούχα και της είπα ότι δεν πρόκειται να ξαναδεί ποτέ τον γιο μου… Τον πήγα στο αυτοκίνητο και τότε η σύζυγός μου είπε ότι αντιδρούσα υπερβολικά και ότι η μητέρα της ‘απλά δεν το καταλαβαίνει’. Δεν ήταν ανάγκη να καταλάβει, αλλά να σέβεται την ανατροφή μας και τον τρόπο που κάνουμε τα πράγματα, της απάντησα.”

«Ο γιος μου είναι ακόμα αναστατωμένος και με ενοχλεί κάθε φορά που το σκέφτομαι. Όταν τον ρώτησα τι συνέβη, είπε ότι ήθελε να κάνει την πριγκίπισσα, αλλά η γιαγιά άρπαξε τα ρούχα του και τα έκαψε”.

«Η σύζυγός μου λέει πως πρέπει να αλλάξω στάση και ότι η γιαγιά του θα χρειαστεί να τον ξανακρατήσει. Προτιμώ να πληρώσω κάποιο άτομο πριν επιτρέψω ποτέ να τον δει και πάλι…”




Δες και αυτό!