Αυτά τα gay δίδυμα από το Ιράκ καταπολεμούν τα στερεότυπα

27/07/2018
από

Οι δίδυμοι από το Ιράκ καταπολεμούν τα στερεότυπα για το τι σημαίνει να είσαι gay, δίδυμος αδελφός και Ιρακινός.

Οι δίδυμοι από τη Μέση Ανατολή έχουν συγκεντρώσει περισσότερους από 60.000 ακόλουθους στο Instagram:

Το περιεχόμενό μας είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ πριν, γιατί παρουσιάζουμε ένα διαφορετικό φως στους ανθρώπους της Μέσης Ανατολής” , δήλωσε ο Ζαχ στο PinkNews, προσθέτοντας ότι:

Οι άνθρωποι λένε, ότι το παρακάνουμε, ότι είμαστε πολύ προκλητικοί και οι Ιρακινοί δεν θα έπρεπε να είναι έτσι.

Όταν έκαναν coming out, η μητέρα τους αντέδρασε “ρίχνοντάς τους αγιασμό“, αλλά με τον καιρό, όμως, η σχέση τους βελτιώθηκε, καθώς “βρήκαν κοινό έδαφος” .

Παρόλο που έχουν πολύ κόσμο που τους ακολουθεί δείχνοντάς τους αγάπη και υποστήριξη, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι “που έχουν περάσει τα ίδια” μ’ εκείνους, ωστόσο, λαμβάνουν και πολλά μηνύματα μίσους.

Ο Ζαχ εξήγησε ότι μερικές φορές αντιμετωπίζουν αυστηρή κριτική από την ιρακινή κοινότητα: «Νομίζω ότι ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα των Ιρακινών είναι ότι θέλουν να γίνουν αποδεκτοί στην Αμερική μεταναστεύοντας εκεί, αντί να μπορούν να δεχθούν τους δικούς τους gay αδελφούς ή αδελφές» .

Ο Μάικλ προσθέτει: “Είμαστε σχεδόν σκέτη ντροπή, αυτό εισπράττουμε από την ιρακινή κοινότητα.

Μέσω της διασκέδασης από τα βίντεο που φτιάχνουν ο ένας στηρίζει τον άλλον, ο Ζαχ περιγράφει τον Μάικλ ως “pretty woman” κι ο Μάικλ αναφέρεται στον Ζαχ ως “πριγκίπισσα της Disney” !

Ακόμη, τα δίδυμα έχουν κυκλοφορήσει ένα βιβλίο με τον τίτλο “Pray The Gay Away” , που αφορά στις ιστορίες των coming out τους.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!