Αυτός ο άνδρας συνελήφθη γιατί έδενε τα μάτια straight ανδρών και τους εξαπατούσε σε gay πορνό

21/07/2018
από

Ένας άνδρας συνελήφθη από την αστυνομία με την κατηγορία ότι έδενε τα μάτια άγνωστων ανδρών και στη συνέχεια τους εξαπατούσε σε… gay πορνό.

Ο λόγος για τον 33χρονο Bryan Deneumostier, ο οποίος αντιμετωπίζει τουλάχιστον 5 κατηγορίες για εξαπάτηση για λογαριασμό της πορνό ιστοσελίδας StraightBoyz.

Τα βίντεο αυτά αποτελούν μια ερασιτεχνική εκδοχή της διάσημης σειράς gay πορνό (Bait Bus) που δελεάζει “straight” άνδρες να κάνουν σεξ με άλλους άνδρες.

Σ΄αυτά τα βίντεο, ο άνδρας που υποτίθεται ότι είναι straight οδηγείται σε ένα βαν για να κάνει σεξ με μια γυναίκα μπροστά σε μια κάμερα. Όταν του κλείνουν τα μάτια ένας άλλος άνδρας εμφανίζεται και παίρνει τη θέση της γυναίκας. Όταν ο “straight” άνδρας βλέπει και πάλι και συνειδητοποιεί ότι σχετίζεται με τον άγνωστο, του προσφέρεται ένα ποσο χρημάτων για να συνέχισει. Οι περισσότεροι φυσικά από αυτούς είναι gay ή bisexual και τα βίντεο σκηνοθετημένα.

Στο StraightBoyz φαίνεται όμως ότι προσπάθησαν να εφαρμόσουν το κόνσεπτ σε άγνωστους straight άνδρες.

Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι ο Deneumostier υποδυόταν μια νοικοκυρά στη Φλόριντα.

Όταν οι άνδρες έφταναν στο σπίτι, συμφωνούσαν στο να τους δέσει τα μάτια. Κάποιες φορές μάλιστα τους έδενε σε μια καρέκλα. Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ιστορία σ΄αυτά τα βίντεο. Πιστεύεται ότι πολλά από τα θύματα ήταν εργαζόμενοι στην κοντινή Αεροπορική Βάση.

“Ο Deneumostier τους έλεγε ψέμματα ότι δεν υπάρχουν κάμερες και παρίστανε μια γυναίκα που ήταν παντρεμένη με στρατιωτικό”, υποστηρίζει ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Θεωρείται ότι έχει κάνει πάνω από 600 βίντεο.

Η ιστοσελίδα, StraightBoyz, δεν είναι πλέον διαθέσιμη.

 




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!