Αυτός ο “πιστός” βρέθηκε στην πόρτα μιας bisexual κοπέλας και εκείνη το ανέβασε στο facebook

20/07/2018

Μια bisexual γυναίκα ανέβασε ένα βίντεο στο facebook που δείχνει έναν άνθρωπο της εκκλησίας να της κάνει κήρυγμα για την “αμαρτία” της ομοφυλοφιλίας, έξω από την πόρτα της!

Ο λόγος για την 20χρονη Dannie Andreeva, η οποία σπουδάζει το πανεπιστήμιο του Πλίμουθ και που μάλλον μετάνιωσε που απάντησε σε εκείνο το χτύπημα της πόρτας. Όπως αναφέρει και η ίδια, ο άνδρας της εκκλησίας χτύπησε την πόρτα και όταν εκείνη άνοιξε άρχισε να της εκθέτει τις απόψεις του περί ομοφυλοφιλίας.

Προς έκπληξή της, ο άνδρας της είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τη ομοφυλοφιλία αρκεί να μην το δείχνει, γιατί τότε είναι αμαρτία ίδια με το να κλέβεις ή να λες ψέμματα.

https://www.facebook.com/dannie.bg/videos/1163008317172126/

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που ο άνδρας αυτός χτυπάει την πόρτα της Dannie. Παρόλ΄αυτά εκείνη δεν τον γνωρίζει προσωπικά ούτε ξέρει σε ποια εκκλησία ανήκει ενώ έχει ήδη καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία.

H Dannie ελπίζει ότι ανεβάζοντας το βίντεο αυτό, θα κάνει τους ανθρώπους να αντιληφθούν τα όσα περνούν τα LGBT+ άτομα και το μίσος που αντιμετωπίζουν ακόμη και έξω από την πόρτα τους.

“Όσοι περισσότεροι ακούσουν γι΄αυτό τόσο το καλύτερο, γιατί αυτό το άτομο τριγυρίζει στη γειτονιά εκθέτοντας τις απόψεις του…”

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!