Η επιστροφή της Κέιτι Πέρι στον Κύριον ημών Ιησού Χριστό

19/07/2018
από

Η Κέιτι Πέρι ανακοίνωσε ότι επέστρεψε στον Κύριον ημών Ιησού Χριστό και στον Χριστιανισμό, μετά από τη συνάντησή της με τον Πάπα.

Η τραγουδίστρια του “Chained to the Rhythm” σε συνέντευξή της αποκάλυψε ότι: «Η μαμά μου προσευχόταν για μένα ολόκληρη τη ζωή μου, με την ελπίδα ότι θα επέστρεφα κοντά στο Θεό» .

Οι προσευχές της μανούλας έπιασαν τόπο, μιας και η Κέιτι επέστρεψε τελικά στον Χριστιανισμό, μετά από την συνάντησή της με τον Πάπα Φραγκίσκο τον Απρίλιο. Τον συνάντησε μαζί με τη μητέρα της και τον σύντροφό της Ορλάντο Μπλουμ.

Μιλώντας στη Vogue της Αυστραλίας, η Κέιτι πρόσθεσε: «Τώρα που είμαι στα 30 μου, (η ζωή μου) είναι περισσότερο για την πνευματικότητα και την καλοσύνη της καρδιάς» .

Ακόμη είπε: «Είμαι τόσο μεγάλη θαυμάστρια του Πάπα Φράνσις» , σύμφωνα με τη MailOnline, «Είναι ένας συνδυασμός συμπόνιας, ταπεινότητας, αυστηρότητας και μεταμέλειας. Είναι ένας επαναστάτης – ένας επαναστάτης για τον Ιησού.

Η Κέιτι στο Gala της εκστρατείας για τα ανθρώπινα δικαιώματα είχε πει: «Λέω τις αλήθειες μου και ζωγραφίζω τις φαντασιώσεις μου σε αυτά τα ποπ τραγούδια. Για παράδειγμα, “I kissed a girl and I liked it.” Η αλήθεια να λέγεται, έκανα περισσότερα από αυτό.

https://avmag.gr/84764/katy-perry-tha-allaza-tous-stichous-tou-i-kissed-a-girl-an-evgene-simera/




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!