Οι 6 κλασικοί τύποι που σίγουρα θα συναντήσεις σε μια gay παραλία

14/07/2018
από

Έχεις βρεθεί ποτέ σε μία gay παραλία; Αν όχι, θα ήταν καλό να να έχεις στο νου σου μερικές κατηγορίες ανθρώπων που ίσως συναντήσεις εκεί … Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

1) Ο πασαρέλας…

Είναι ο τύπος που θα πηγαινοέρχεται στην παραλία που ελπίζει να γίνει το νέο αξιοθέατο του καλοκαιριού.

2) Ο ματάκιας… 

Είτε θα χαλαρώνει στην άμμο κοιτάζοντας επίμονα άλλους λουόμενους είτε θα κρύβεται σε κάποιο μη εμφανές σημείο κάνοντας το ίδιο πράγμα (ή και κάτι παραπάνω;)… Creepy

3) Ο επιδειξίας…

Και σ’ αυτήν την κατηγορία έχουμε δύο είδη… Το πρώτο είναι αυτό που προσπαθεί να επιδείξει το γυμνασμένο κορμί (μέχρι ένα όριο όμως) και το δεύτερο είναι αυτό που φοράει τα κολλητά μαγιό/ speedo βγάζοντας όλων τα κάλλη τους στη φόρα.

4) Ο ζήτουλας- πέφτουλας… 

Βρίσκοντας όποιον τρόπο μπορεί, ζητάει από τους “γείτονές” του το αντιηλικό, τον αναπτήρα ή οτιδήποτε άλλο, ώστε να καταφέρει να έρθει σε επαφή και να ανοίξει κουβέντα…

5) Οι κουτσομπόληδες …

Κάνοντας προσπάθειες να αναδείξουν την ανωτερότητά τους αρχίζουν τον σχολιασμό από τα νύχια ως τις τρίχες του κεφαλιού. Θετικά ή αρνητικά σχόλια… τα πάντα έχει ο μπαξές!

6) Γκάγκανο… κάθεται και λούεται 

Ακόμα, έχουμε τον τύπο λουόμενου, ο οποίος θα έχει την ίδια στάση αστερία για ώρες κάτω από τον ήλιο για να πετύχει το “τέλειο” μαύρισμα. Γκαγκάνιασες πουλάκι μου!!

Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε και αυτά τα άτομα που θα πετύχουμε σε κάθε παραλία… All time classic!

7) Ο τακατούκας…

Η ρακέτα είναι ένα ωραίο παιχνίδι σε μία παραλία, αλλά με ΜΕΤΡΟ! Να παίξετε σε ένα πιο απόμακρο σημείο από εκεί που είναι ο κόσμος δεκτό, αλλά όχι και μπροστά μας!

8) Η μεθυσμένη παρέα…

Μία μπύρα είναι καλή… δύο μπύρες επίσης… όμως βάλτε κι ένα στοπ. Το να έχεις μία παρέα ατόμων δίπλα σου που έχει καταναλώσει ό,τι μπορείς να φανταστείς, μιλώντας και σχολιάζοντας τα πάντα με όποιον τρόπο γουστάρουν, είναι θα λέγαμε ολίγον ενοχλητικοί!

9) Το λυσσασμένο ζευγαράκι…

Είδαμε είστε αγαπημένοι/ες

10) Ατελείωτα stories…

Το είδαν όλοι νομίζω αγάπη μου ότι είσαι στην πλαζ! Εσύ το έχει προσέξει όμως; Ή το κινητό είναι ο δικός σου κόσμος;

Και μ’ αυτόν τον τρόπο κλείνει ένα πολύ ωραίο κεφάλαιο για τα άτομα που μπορείς να συναντήσεις σε μία gay και όχι μόνο, παραλία! Τι να κάνουμε;

https://avmag.gr/55130/i-paralies-pou-lene-ne-ston-gimnismo-2/

Ανδρέας Πασπαλάκης




Δες και αυτό!