Καλύψτε κάθε ατέλεια με τα νέα Concealer της Lavish Care!

13/07/2018
Concealer της Lavish Care!

Η Lavish Care παρουσιάζει τις νέες προσθήκες της στη σειρά προϊόντων μακιγιάζ: τα Complete Coverage Concealer & Color Correcting Fluid. Πρόκειται για τα νέα μυστικά όπλα κάθε ατόμου που θέλει να κρύψει τα σημάδια της έντονης κούρασης.

Το Complete Coverage Concealer καλύπτει τις ατέλειες, τα σημάδια, τις ρυτίδες και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Χαρίζει ένα φυσικό, ομοιόμορφο αποτέλεσμα που παραμένει αναλλοίωτο για 12 ώρες. Τo Complete Coverage Concealer κυκλοφορεί σε τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις για να ταιριάζει με κάθε χρώμα επιδερμίδας.

To Color Correcting Fluid έρχεται να διορθώσει κάθε χρωματική ατέλεια! Η ανάλαφρη σύνθεση του φωτίζει την επιδερμίδα στα σημεία που χρειάζεται. Καλύπτει τις ατέλειες, τις δυσχρωμίες και τους μαύρους κύκλους, προσφέροντας ένα εντυπωσιακά ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Διατίθεται σε ροζ και πράσινη απόχρωση, όπου η κάθε μία καλύπτει διαφορετικές ανάγκες. Το Color Correcting Fluid – No 100, σε ροζ απόχρωση, καλύπτει τους μαύρους κύκλους και χαρίζει μία ξεκούραστη όψη ακόμα και όταν είστε κουρασμένες. Το Color Correcting Fluid – No 200, σε πράσινη απόχρωση, διορθώνει τις ατέλειες και εξαφανίζει τις κοκκινίλες, τις κηλίδες και τα αντιαισθητικά αγγεία.

Πώς χρησιμοποιούνται; Τοποθετείτε στο σημείο που επιθυμείτε και στη συνέχεια εφαρμόζετε από πάνω ταμποναριστά το Complete Coverage Concealer της επιλογής σας.

Μπορείτε να εφαρμόσετε τα Complete Coverage Concealer & Color Correcting Fluid με ευκολία και απόλυτη ακρίβεια, χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο βελούδινο απλικατέρ που διαθέτουν.

Τα Complete Coverage Concealer & Color Correcting Fluid μπορεί να τα βρει κανείς σε καταστήματα καλλυντικών αλλά και στο eshop www.lavishcare.eu είτε τηλεφωνικά στο +30 2310 466 994, στην ασυναγώνιστη τιμή των 5 ευρώ.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!