Βρέθηκε στα επείγοντα μετά από σεξ με προικισμένο τύπο από το Grindr

13/07/2018
από

Αυτή η ιστορία, ενός 19χρονου νεαρού, που βρέθηκε στα επείγοντα, έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο στο διαδίκτυο.

Ο Fredy Alanis από το Σικάγο βρέθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου, καθώς την περασμένη εβδομάδα είχε ένα ατύχημα.

Το tweet που ανέβασε, σχετικά με το περιστατικό, έγινε αμέσως viral! Έλεγε τα εξής:

«Συγγνώμη για την κακή γωνία λήψης της φωτογραφίας, αλλά ήθελα να θυμάμαι, τότε που πήρα ένα κ@#4λί μεγέθους Hulk και κατέληξα στα επείγοντα! LMFAO δε θα το ξεχάσω ποτέ!» 

Η ιστορία του έγινε τόσο δημοφιλής, που το website Them , στο οποίο μοιράστηκε την όλη ιστορία, κράσαρε!

“Η ιστορία για το Μεγάλο κ@#4λί κράσαρε το site. Τι άλλο θα καταστρέψει αυτό το τέρας;” 

Ο Alanis μίλησε για την μοιραία νύχτα:

Ο έφηβος βγήκε με έναν τύπο από το Grindr. Μετά τη συνάντησή τους, το στήθος του άρχισε να πονάει και την επόμενη μέρα χειροτέρευσε:

«Σκέφτηκα, ότι ίσως απλά πονάει το στήθος μου. Όμως, το επόμενο πρωί ξύπνησα κι ο πόνος ήταν ακόμα πιο έντονος. Ήμουν ξαπλωμένος κι έκλαιγα.

Η μητέρα του τον οδήγησε στο νοσοκομείο. Οι γονείς του το ξέρουν, ότι είναι gay, «απλά δεν ξέρουν ότι είμαι τσούλα» . Έτσι, όταν έφτασε εκεί, έφτιαξε μια ψεύτικη ιστορία, για το πώς μπορεί να τραυματίστηκε. Τελικά, ομολόγησε στους γιατρούς τι είχε συμβεί και μπόρεσαν να τον φροντίσουν κατάλληλα.

«Οι πιθανότητες να συμβεί αυτό, και το γεγονός ότι συνέβη, είναι ασύλληπτες, επειδή ο γιατρός μου είπε, ότι το να πάθεις διάρρηξη του αεραγωγού, μέσω του στοματικού σεξ, είναι μία στο εκατομμύριο» .

Ο Alanis πέρασε τις επόμενες τρεις μέρες στο νοσοκομείο, με ρήξη αεραγωγού. Παρά τους σοβαρούς του τραυματισμούς δεν το μετάνιωσε:

«Αν θέλετε να το κάνετε, κάντε το. Κάντε ό, τι θέλετε, μη φοβάστε κανένα μέγεθος. Μακροπρόθεσμα, για μένα, άξιζε τον κόπο… Αν χρειαζόμουν κι άλλο, θα του τηλεφωνούσα.»




Δες και αυτό!