Ο κορυφαίος drag οίκος στην Ευρώπη (για φέτος) είναι απ΄την Ελλάδα

10/07/2018

Οκτώ “Drag οικογένειες” από το Άμστερνταμ αλλά και από διάφορες πόλεις της Ευρώπης συναντήθηκαν τον περασμένο Σάββατο σε μια μάχη για τον τίτλο του leading drag house.

Ονομάζεται Superball και φέτος μέτρησε την 4η του διοργάνωση. Στόχος του να αναδείξει τον κορυφαίο (για τον τρέχοντα χρόνο) drag οίκο της Ευρώπης. Έναν τίτλο που φέτος έμελλε να κερδίσει ένας “οίκος” από την Ελλάδα. 

Ο λόγος για το “House of DAGLARA” και τις drag queens Daglara, Chraja, Φιλοθέη, Viscosity και Darla Qubit, οι οποίες έπρεπε να διαγωνιστούν σε 4 κατηγορίες για να διεκδικήσουν τον superball τίτλο.

https://www.instagram.com/p/BlBbfZXnV3w/?taken-by=chraja.gr

https://www.instagram.com/p/Bk97pnvHf46/?taken-by=chraja.gr

Οι κατηγορίες

Presentation of the houses

Lipsync

Dance-off

Catwalk

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο κλαμπ Paradiso στο Άμστερνταμ με το κοινό να έχει τον τελικό λόγο.

Οι υπόλοιποι  7 “οίκοι” που συμμετείχαν

 

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!