Ο Brendon Urie δεσμεύεται να χαρίσει 1 εκατ. $ για την LGBT+ νεολαία της Αμερικής

02/07/2018
από

Ο Brendon Urie δεσμεύεται να δώσει 1 εκατ. $ για τη δημιουργία club συμμαχιών φύλου και σεξουαλικότητας στα γυμνάσια των ΗΠΑ.

Ο τραγουδιστής συνεργάστηκε με την GLSEN (Gay, Lesbian & Straight Education Network) για να στηρίξει να δημιουργηθούν clubs για την LGBT+ νεολαία στα αμερικανικά γυμνάσια.

Photo by Daniel DeSlover/imageSPACE

Σχολιάζοντας το νέο εγχείρημα σε μια δήλωση, ο Urie δήλωσε: “Για χρόνια, οι φανς μου με ενέπνευσαν με την αποφασιστικότητα και τη δημιουργικότητά τους, καθώς έχουν δημιουργήσει μια ασφαλή και χωρίς αποκλεισμούς κοινότητα. Ένιωσα ότι ήρθε η ώρα να σταθώ δίπλα τους με τόλμη, για να φέρουμε αυτήν την ενέργεια και την δυναμική απέναντι στις τεράστιες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ολόκληρη η κοινωνία μας” .

Ο Urie μίλησε πρόσφατα στην “The Independent” σε μια συνέντευξη για το τελευταίο άλμπουμ της μπάντας του Panic! at the Disco με τίτλο “Pray For The Wicked” , που είναι Νο1 στις ΗΠΑ και Νο2 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πώλησε 180.000 αντίτυπα στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, κάτι που είχε να γίνει από άλμπουμ των U2 με τίτλο “Songs of Experience” τον Δεκέμβριο του 2017.




Δες και αυτό!