Ισραηλινός πρωταθλητής πάλης έκανε coming out ως gay

27/06/2018
από

Ο Nir Rotenberg είναι πρωταθλητής πάλης και δηλώνει ότι με το δικό του coming out θέλει να βοηθήσει κι άλλους αθλητές να κάνουν το ίδιο.

Ο επαγγελματίας πρωταθλητής πάλης Nir Rotenberg, γνωστός και ως Rixon, έκανε coming out με την ελπίδα να εμπνεύσει κι άλλους να κάνουν το ίδιο.

Σε μια συνέντευξή του στο WDG, που στη συνέχεια μεταφράστηκε στα αγγλικά από τον Yanir Dekel, ο Rotenberg μιλάει για το ότι είναι ομοφυλόφιλος, είναι σε σχέση κι έχει παιδιά.

Το μεγάλο στοίχημα, όμως, για τον πρωταθλητή, είναι η ανάληψη της κοινωνικής του ευθύνης, ως ένας επιτυχημένος gay αθλητής.

Κατανοούσα την έκταση της ευθύνης και της επιρροής, που έχουν οι πράξεις μου, τώρα που είμαι πρωταθλητής, και ήξερα ότι ήρθε η ώρα να βγω από το ντουλάπι στο κοινό” , δήλωσε, προσθέτοντας ότι: “Αν είχα ένα gay πρότυπο ως νεαρός παλαιστής, οι φόβοι που είχα στο παρελθόν θα είχαν αποφευχθεί”  .

Ο στόχος μου είναι να χρησιμοποιήσω την πλατφόρμα που μου προσφέρει το άθλημα της πάλης για να μεταφέρω μηνύματα και να δημιουργήσω ορατότητα και εκπροσώπηση της κοινότητας σε έναν τομέα, όπου δεν έχει υπάρξει μέχρι σήμερα.

Επιπλέον, είναι σημαντικό για μένα να καταστήσω σαφές σ’ όλους ότι όλες οι επιτυχίες και τα επιτεύγματά μας ως κοινότητα δεν είναι αυτονόητα και ότι έχουμε πολλά να επιτύχουμε ακόμη” .

“Αν οι άνθρωποι που ήρθαν πριν από εμάς δεν είχαν αγωνιστεί, δεν θα ήμασταν εμείς εδώ που είμαστε σήμερα. Και τώρα είμαστε εδώ, όχι μόνο για να απολαύσουμε τα οφέλη, που προέκυψαν από τα αποτελέσματα των αγώνων, που διεξήγαγαν οι προκάτοχοί μας, αλλά και για να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για εκείνους που θα μας ακολουθήσουν. Δε θέλω να είμαι εκείνος που σταμάτησε τον αγώνα, επειδή θεώρησε ότι μέχρι εδώ που έχουμε φτάσει είναι αρκετό. Υπάρχουν τόσα πολλά να επιτύχουμε ακόμη.” 

What’s up? #wrestling #prowrestling #israeliwrestling #wwe #iwl #fit #fitness #fitnessmotivation #gym #diet

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rixon (@rixonwrestling) στις

Ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που τόλμησε να κάνει coming out




Δες και αυτό!