“Ένας Κόκκινος Μήνας” από τον Δημήτρη Βοζαΐτη

26/06/2018
από
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Το νέο τραγούδι του Δημήτρη Βοζαΐτη με τίτλο «Ένας Κόκκινος Μήνας» σε συνεργασία με τη Heaven Music, μόλις κυκλοφόρησε!

Τη μουσική υπογράφει ο Φώτης Ματζαρίδης και τους στίχους ο Στράτος Αλημπατές! Ο Δημήτρης Βοζαΐτης ξεχωρίζει για την αισθαντική και μελωδική φωνή του. «Μεγάλες Αγάπες …κάπου στο κέντρο της Αθήνας» όπως αναφέρουν οι στίχοι του τραγουδιού που σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη ερμηνεία του τραγουδιστή και τη νοσταλγική μουσική που τους περιβάλλει, είναι σίγουρο πως θα ξεχωρίσουν στο άκουσμα.

Το video clip είναι μια αναδρομή σε μια ηλικία που θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί «παιδική». Μια εξομολόγηση σε ότι θεωρείται πως έχει μεγάλη σημασία, όπως η αγνότητα των παιδικών χρόνων μας, η ανιδιοτελής αγάπη ενός κατοικίδιου και η αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο και όλα αυτά, κόντρα στους εφήμερους «μεγάλους έρωτες» που έρχονται και παρέρχονται και μας αφήνουν μετέωρους και στάσιμους κάθε μήνα που περνά, όπως συνηθίζει να τους αναφέρει ο στιχουργός του τραγουδιού, «Κόκκινους Μήνες». Υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Θάνου Λυμπερόπουλου, ο ερμηνευτής κάνει ποδήλατο και περνάει δημιουργικά την ώρα του με τον αγαπημένο του σκύλο στο άλσος και στο κέντρο της πόλης που μεγαλώνει, αγαπά και αποτελεί την πηγή έμπνευσής του, την Αθήνα.

Την παραγωγή έχει επιμεληθεί ο γνωστός DJ Kon Cept.

Το νέο single «Ένας Κόκκινος Μήνας» κυκλοφορεί από την Heaven Music.


Λίγα λόγια για τον Δημήτρη

Ο Δημήτρης γεννήθηκε στις 02 Φεβρουαρίου 1986 στη Ζάκυνθο. Από μικρή ηλικία παρακολούθησε μαθήματα θεωρίας της μουσικής και τραγούδησε στη χορωδία μαθητικών εκδηλώσεων. Έχει συμμετάσχει σε αφιερώματα με μελοποίηση στίχων των δύο μεγάλων ποιητών του νησιού Διονύσιο Σολωμό και Ανδρέα Κάλβο, σε μελοποίηση Μάνου Χατζιδάκι και Μίκη Θεοδωράκη. 

Το 2003 ανέβηκε στην Αθήνα για σπουδές και παράλληλα ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής με τον καθηγητή Κωνσταντίνο Χατζή και το 2009 συμμετάσχει στην ομάδα Χρώμα, παρουσιάζοντας μια σειρά παραστάσεων στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Το 2014 συνεργάζεται με τον Ανδρέα Αποστόλου και τον Στράτο Αλημπατέ και ηχογραφεί το πρώτο κομμάτι με το οποίο συστήνεται στο κοινό, με τίτλο «Για ένα αύριο», καθώς παράλληλα παρουσιάζει μουσικές παραστάσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές της Αθήνας.

Το 2015 κυκλοφορεί από την Music Liberty το τραγούδι με τίτλο «’Ενας Μονόλογος Φυγής» σε μουσική του Μαρίνου Καρβελά και στίχους του Στράτου ΑΛημπατέ συνεχίζοντας τις επιτυχημένες παραστάσεις σε Αθήνα και επαρχία.

Επίσης συμμετέχει στην διοργάνωση υπέρ του συλλόγου «Φλόγα» υπό την αιγίδα της οικογένειας Δημοσθένη Δόγκα. 

Το 2016 συνεργάζεται με τον σολίστα και συνθέτη Φώτη Ματζαρίδη, ο οποίος αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την μουσική επιμέλεια των μουσικών παραστάσεων με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Στράτου Αλημπατέ. Την ίδια χρονιά συμμετάσχει στην μουσικοθεατρική παράσταση «Έλα σε μένα» του Μιχάλη Τρανουδάκη και ερμηνεύει στην κεντρική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού θεάτρου σύνθεση του Δημήτρη Μαραμή, στην εκδήλωση «Νέοι Δημιουργοί στο Φώς» του Μικρού Πολυτεχνείου, ενώ παράλληλα ετοιμάζονται τα νέα τραγούδια που υπογράφει ο Φώτης Ματζαρίδης και Στράτος Αλημπατές.

Το Δεκέμβριο του 2017 κυκλοφορεί από τη Heaven Music το τραγούδι «Με μια προσευχή» σε μουσική Φώτη Ματζαρίδη και στίχους Στράτου Αλημπατέ.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!