Ένα queer διαστημόπλοιο προσγειώνεται στη Στέγη

26/06/2018
από

“Κατασκευάσαμε ένα queer διαστημόπλοιο. Επιστρέφουμε σπίτι.”

O Kentaro Kumanomido και o Thomas Anthony Owen, oι πρώτοι φιλοξενούμενοι καλλιτέχνες της πλατφόρμας EMAP/EMARE στη Στέγη, μας προσκαλούν σε ένα πολυμεσικό ταξίδι στο περιθώριο της συνείδησης.

«Το faster than light (Ταχύτερα από το φως) είναι ένα intermedia (διαμεσικό) πρότζεκτ που εστιάζει στις διασταυρώσεις της τεχνολογίας, της ταυτότητας, της συνείδησης, του τραύματος και της επιβίωσης. Εκεί θα ανασυνθέτουμε τα κομμάτια κατακερματισμένου κώδικα από ένα μυθικό λειτουργικό σύστημα του οποίου το όνομα έχει ξεχαστεί εδώ και καιρό. Θα μαγειρεύουμε με περίεργα υλικά για να ανασύρουμε, μέσω της μυρωδιάς, τη μνήμη της μνήμης μας. Και ο ψίθυρος του ανέμου θα σφυρίζει κάτι που μοιάζει με τη λέξη ελευθερία

https://www.facebook.com/Stegi.Onassis.Cultural.Centre/videos/1942301499173652/

O Kentaro Kumanomido και o Thomas Anthony Owen είναι αυτοσχεδιαστικοί χορογράφοι με έδρα την Ευρώπη. Οι δυο τους αποτελούν τον πυρήνα της ομάδας electric shepherds, η οποία ιδρύθηκε το 2015. Με την τέχνη ως έρευνα στο επίκεντρο, εστιάζουν στη δημιουργία femme-forward πλαισίου για μια ριζοσπαστική queer ενσωμάτωση, σε new media πρακτικές και σε οιονεί μυστικιστικές συναντήσεις.

Διαβάστε περισσότερα, εδώ


iNFO

27-28.6.2018 | Μικρή Σκηνή στις 18:30
Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου* | Προκράτηση: [email protected]

*Η διανομή των δελτίων εισόδου ξεκινά 1 ώρα πριν την έναρξη της εκδήλωσης

 




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!