Αυτοί οι 10 σελέμπριτις (εγχώριοι & μη) σου εύχονται “Happy Pride”

25/06/2018
από

Η τελευταία βδομάδα του επίσημου μήνα υπερηφάνειας έφτασε. Θα μπορούσαμε, έτσι, να δούμε μερικές δηλώσεις γνωστών προσώπων από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, οι οποίες έγιναν αυτή την περίοδο!

Ξεκινώντας από το εσωτερικό, έχουμε την Καίτη Γαρμπή, η οποία ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία που συνοδευόταν από ένα κείμενο γεμάτο νόημα…

(Παρόλα αυτά, αποδέχτηκε τη συνεργασία με τον Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος έχει αναφέρει πολλάκις ρατσιστικά σχόλια!)

https://www.instagram.com/p/Bj0BiwZhewd/?taken-by=kaitigarbi

Στη συνέχεια, έχουμε την Ελένη Φουρέιρα, η οποία συμμετείχε στο φετινό Pride της Κύπρου. «Χαίρομαι που τα πράγματα έχουν αλλάξει για τους ομοφυλοφίλους, είμαι η πρώτη που στηρίζω την αλλαγή και παλεύω για τα δικαιώματα των ανθρώπων» είχε δηλώσει πρόσφατα σε συνέντευξή της και πλέον το κάνει πράξη.

Και η Μαίρη Συνατσάκη παρευρέθηκε στο φετινό Athens Pride. Σε φωτογραφία της στο Instagram έγραψε ότι δεν φοβάται τη μοναδικότητα!

https://www.instagram.com/p/Bj19LhoFdFU/?utm_source=ig_embed

Ακόμα, η Έλενα Παπαρίζου με ανάρτησή της έδωσε τη δική της ερμηνεία στα χρώματα του ουράνιου τόξου!

https://www.instagram.com/p/BjwbaAGHbwP/?hl=el&taken-by=helenapaparizouofficial

Τέλος, η Άννα Βίσση με μία φωτογραφίας της, με την αφίσα του Athens Pride, που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram έγραψε: “Life is Art !” .

Περνάμε τώρα στον χώρο του εξωτερικού…!

Η Miley Cyrus, μέσα από ένα σύνολο φωτογραφιών που σχημάτιζε το ουράνιο τόξο και έγραφε Happy Pride, καθώς και μέσω της συνεργασίας της με την Converse, εξέφρασε την υποστήριξή της για το Pride!

https://www.instagram.com/p/BjprG2ThhEB/?hl=el&taken-by=mileycyrus

Η Lady Gaga με ένα rainbow ντύσιμο ευχήθηκε “Happy Pride” και, παράλληλα, δήλωσε ότι δεν μπορεί να εκφράσει την αγάπη της για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα με λόγια!

https://www.instagram.com/p/BkbIWd7hVRF/?taken-by=ladygaga

Επίσης, έχουμε και την Ariana Grande, η οποία στην αρχή του μήνα ευχήθηκε χαρούμενο pride και μέσα από ένα γράμμα μίλησε θερμά για το ΛΟΑΤΚΙ κοινό της.

https://twitter.com/ArianaGrande/status/1002557538548609025?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.bustle.com%2Fp%2Fariana-grandes-letter-to-the-lgbtq-community-is-a-moving-way-to-kick-off-pride-month-9267706

Παρόμοια ήταν κι η στάση της Katy Perry, μίας, ακόμα, τραγουδίστριας με πολλές δράσεις υπέρ της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας (όπως το γνωστο τραγούδι Firework).

Και κλείνοντας, η Madonna, η οποία δήλωσε ότι για εκείνη κάθε μήνας είναι μήνας υπερηφάνειας!

https://www.instagram.com/p/BkarIwIATsY/?utm_source=ig_embed

Αυτές είναι δέκα δηλώσεις από γνωστές παρουσίες του εσωτερικού και του εξωτερικού για το μήνα υπερηφάνειας και την υποστήριξη τους στο Pride!


του Ανδρέα Πασπαλάκη




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!