Έπιασα τη γιαγιά μου να σιδερώνει την Pride σημαία μου

13/06/2018

Όταν μια νεαρή γυναίκα, η Lexi, από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ έπιασε τη γιαγιά της να σιδερώνει τη bisexual Pride σημαία της, δεν φανταζόταν τι θα συνέβαινε στη συνέχεια.

Την έβγαλε, λοιπόν, μια φωτογραφία και την ανέβασε στο Twitter. Λίγα λεπτά αργότερα όλος ο κόσμος μιλούσε γι΄αυτό.

“Σηκώθηκα σήμερα το πρωί και άρχιζα να ετοιμάζομαι για το DCPride”, έγραψε η ίδια στο σχετικό ποστ. “Η γιαγιά μου μπήκε στο δωμάτιο, κοίταξε τη bi σημαία μου και είπε, ‘Α, αυτή χρειάζεται σιδέρωμα!’ Μια τόσο απλή χειρονομία που όμως κρύβει τόση αγάπη και νόημα για εμένα”.

Αφού άρχισε να βλέπει πόσο άγγιξε τους ανθρώπους η κίνηση αυτή, η Lexi έγραψε ένα άλλο tweet, περιγράφοντας το πόσο φοβισμένη ήταν όταν αποφάσισε να κάνει coming out στη γιαγιά της.

Τέλος, ανέβασε και μια καινούρια φωτογραφία μαζί της.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!