Η Καίτη Γαρμπή έγραψε το καλύτερο -σελέμπριτι- σχόλιο που διάβασα με αφορμή το Pride

11/06/2018

Με το δικό της τρόπο σχολίασε η Καίτη Γαρμπή τη διεξαγωγή του φετινού Athens Pride.

H αγαπημένη (σε εμένα σίγουρα) τραγουδίστρια, έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram, σημειώνοντας την ανάγκη για αποδοχή της διαφορετικότητας, για το δικαίωμα του κάθε ατόμου να διαδηλώνει όταν αδικείται και φυσικά για τη σημαντικότητα των Pride!

A, επίσης, η Καίτη γνωρίζει και για το κίνημα του Stonewall, όταν οι περισσότεροι από τους πολιτικούς μας φαίνεται να το αγνοούν. Να τα λέμε κι αυτά!

Παραθέτω το σχετικό ποστ, που συνοδεύεται από το υπέροχο “Kaitogi”, επισημαίνοντας αυτό: “Οποιοσδήποτε νιώθει πως αδικείται, οποιοσδήποτε διεκδικεί, έχει το νομικό και ηθικό δικαίωμα να βγαίνει στο δρόμο με πανό, με πλακάτ, με σημαίες. Και με τη σημαία της Ελλάδας και με τη σημαία του ουράνιου τόξου και με σημαία του μια φούστα…”

https://www.instagram.com/p/Bj0BiwZhewd/?hl=en&taken-by=kaitigarbi

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!