“Αρχές Καλοκαιριού”: Το νέο video clip της Τάμτα φυσικά με Carroten

04/06/2018
από
amta & Carroten Omega Care SPF20, Lensed by George Louvaris

Το Carroten, το αγαπημένο αντηλιακό όλων των Ελλήνων κι η Τάμτα πρωταγωνιστούν στο Video Clip του Soundtrack του Καλοκαιριού!!!

Carroten Mat Look SPF30, Lensed by George Louvaris

To Carroten, το Νο. 1 αντηλιακό στην Ελλάδα, τηρώντας την παράδοση και την υπόσχεσή του, επιστρέφει στις «Αρχές Καλοκαιριού» την πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου για να μας παρασύρει σε ένα μαγευτικό ταξίδι κάτω από τον ήλιο και δίπλα στη θάλασσα!!

Carroten Protect & Care Spray SPF30, Aqua Velvet SPF50, Carroten Omega Care SPF20, Carroten Protect & Care Milk SPF30, Lensed by George Louvaris

Το πιο λαμπερό και καλοκαιρινό κορίτσι, η Τάμτα μας προσκαλεί να ζήσουμε την πιο ξένοιαστη εποχή του χρόνου μέσα από το video clip του πιο καλοκαιρινού anthem, που σκηνοθετικά υπογράφει ο Άλεξ Κωνσταντινίδης.

Tamta, Lensed by George Louvaris

Τα πολυήμερα γυρίσματα του Video Clip πραγματοποιήθηκαν στην μαγευτική παραλία της Βοϊδοκοιλιάς και στους καταρράκτες Νέδα, περιγράφοντας την περιπέτεια μίας παρέας που βουτάνε στο καλοκαίρι από τις Αρχές του Καλοκαιριού με την βοήθεια των αγαπημένων τους αντηλιακών Carroten!

Carroten Omega Care SPF20, Lensed by George Louvaris

Η χαρακτηριστική μυρωδιά του αντηλιακού λαδιού Carroten Omega Care σημάνει την έναρξη αλλά και την πιο γλυκιά αναπόληση των καλοκαιρινών στιγμών σε μία παραλία όπου το άρωμα του Carroten μπλέκεται με την άμμο, την θάλασσα, τους αγαπημένους μας φίλους και ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό έρωτα.

Tamta, Lensed by George Louvaris

Tο soundtrack του φετινού καλοκαιριού «Αρχές Καλοκαιριού» , την μουσική του οποίου υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και τους στίχους ο Θάνος Παπανικολάου, το φετινό hit του καλοκαιριού, θα μας ταξιδέψει σε παραλίες αλλά και καλοκαιρινούς έρωτες δίπλα στη θάλασσα που ξεκινούν στις Αρχές Καλοκαιριού.

Tamta & Αλεξ Κωνσταντινίδης, Lensed by George Louvaris

Το τραγούδι «Αρχές Καλοκαιριού» , το οποίο «ντύνει» την τηλεοπτική και ραδιοφωνική καμπάνια του Carroten για το 2018, κυκλοφορεί από την Minos-EMI/UNIVERSAL σε όλα τα ψηφιακά μέσα.

Ιάκωβος Πουτάκογλου (Marketing Manager Cosmetics GR. SARANTIS S.A.), Tamta, Νικόλ Αλέξη (Brand Manager CARROTEN) & ο σκηνοθέτης Άλεξ Κωνσταντινίδης, Lensed by George Louvaris

Απολαύστε το video clip της ΤάμταΑρχές Καλοκαιριού” σε μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους Θάνου Παπανικολάου.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!