Το μήνυμα της Shangela για τη δύσκολη δουλειά των Drag Queens

31/05/2018
από

Σε ένα πρόσφατο κείμενο με τίτλο “Money Diary“, η αγαπημένη μας Shangela, μίλησε με την Wealthsimple (μια νέα επενδυτική υπηρεσία) για το πόσο κοστίζει να είναι βασίλισσα και πόσο σημαντικό είναι να γίνεται εφευρετική.

Γεννημένη και μεγαλωμένη σε ένα αγρόκτημα του Τέξας, η Shangela ξέρει τι σημαίνει να ζεις χωρίς πολλά χρήματα. Οι εμπειρίες της συνέβαλαν στην ικανότητά της να γίνεται επινοητική – κάτι που είναι ζωτικής σημασίας, όταν είσαι drag queen.

Kentucky Derby Illusion 🐎

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shangela (DJ) (@itsshangela) στις

Οι περισσότερες drag queens δεν έχουμε πολλά χρήματα, honey” , είπε. “Βγάζουμε 75 δολάρια τη βραδιά – 100 στην καλύτερη.

Και γι ‘αυτό οι Drag queens είναι μερικές από τις πιο έμπειρες και πιο σοβαρές επαγγελματίες, που εργάζονται στον τομέα της ψυχαγωγίας. Προσπαθούν να πετύχουν το τέλειο μακιγιάζ και εξασκούνται για όσο χρειαστεί, ενώ ανακυκλώνουν τα κοστούμια τους. Γι’ αυτό είναι σημαντικά τα μπουρμπουάρ, γιατί τα χρήματα επενδύονται και πάλι στην ψυχαγωγία του κόσμου και το εισπράττει πάλι πίσω, αμέσως, την επόμενη εβδομάδα στο επόμενο show!» .

Βέβαια, μετά τη συμμετοχή της στο Drag Race, η προσέγγιση της Shangela για το drag (από οικονομικής άποψης) άλλαξε.

Πριν από την Drag Race, το drag μου ήταν απλό, ξέγνοιαστο και το έκανα γιατί μου άρεσε. Αν μου έπεφτε η περούκα, έπεσε, αλλά το διασκέδαζα. Από τη στιγμή που πήγα στην εκπομπή και «γιορτάζεις αυτό που κάνεις και επικυρώνεται από τους ανθρώπους του RuPaul σε κρατούν σε ένα διαφορετικό πρότυπο» .

Σήμερα εξακολουθώ να τρέχω, εξακολουθώ να κάνω περιοδείες, εξακολουθώ να πουλάω το εμπόρευμά μου, αλλά θα σας πω μόνο αυτό – σίγουρα δεν εργάζομαι για 100 δολάρια τη βραδιά» .




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!