86χρονος αποδεικνύει ότι δεν είναι ποτέ αργά να πας στο 1ο σου Pride

24/05/2018
από

Ο Μάρτιν ελπίζει ότι το ταξίδι του θα εμπνεύσει νεαρά LGBTQ άτομα.

Ένας 86χρονος φωτογράφος μίλησε στην μικρή διαδικτυακή σειρά “No Regrets” του 5 Gum για την απόφασή του να κάνει coming out ως gay. Δήλωσε, ότι έκρυβε την πραγματική του ταυτότητα για 85 ολόκληρα χρόνια κι αυτό τον άφησε με ανασφάλειες και χαμηλή αυτοπεποίθηση.

Είναι σκληρό να είσαι στο περιθώριο” εξηγεί, “Το έχω μετανιώσει που ήμουν δειλός, αμήχανος και τρομακτικά ντροπαλός.

Στο βίντεο ο Μάρτιν ακτινοβολεί από χαρά, όταν παρακολουθεί τις αντιδράσεις νεαρών LGBTQ ατόμων, που άκουσαν την ιστορία του, να λένε πώς το προσωπικό του ταξίδι τα επηρέασε.

“Η λύπη είναι ένα πανίσχυρο, καθολικό συναίσθημα και περισσότερο μετανιώνει κανείς για τα πράγματα που δεν έκανε στη ζωή της/του, παρά για ό, τι έχει κάνει” , δήλωσε η διευθύντρια της HuffPost, Άσλεϊ Φάιντλεϊ: «Όταν ακούσαμε την ιστορία του Μάρτιν, ξέραμε ότι έπρεπε να τον βοηθήσουμε να τη μοιραστεί με τον κόσμο για να ενθαρρύνει τις νεότερες γενιές να ζήσουν με τον καλύτερο τρόπο τη ζωή» .

Ο Μάρτιν είναι ένας από τους πέντε ηλικιωμένους που συμμετέχουν στη σειρά “No Regrets”, που ξεκίνησε online την περασμένη εβδομάδα. Επίσης, παρουσιάζεται ο Στάνφορντ, ένας μαύρος άνδρας που εγκατέλειψε το πάθος του για το κολύμπι, όταν σπούδαζε σ’ ένα μεγάλο γυμνάσιο λευκών, στη δεκαετία του 1960 στο Σικάγο και η Λιν, μία κινέζα τραγουδίστρια όπερας, που ήταν τόσο αφοσιωμένη στην τέχνη της, που δεν κατάφερε να ταξιδέψει ποτέ κάπου αλλού εκτός από τον τόπο που γεννήθηκε.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!