Η καθηγήτρια, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της μητέρας, η οποία θα προβεί σε γραπτή καταγγελία στο Υπουργείο, είπε στον διπλανό του γιου της στην τάξη, «εν κανεί που είσαι και κοντός, είσαι και ομοφυλόφιλος».

(Δείτε το σχετικό σχόλιο στα 9.30′)

«Μετά από λίγες μέρες, συγγενικό μου μωρό που είναι στην ίδια τάξη, υποφέρει από άγχος», συμπλήρωσε. «Όταν έχει διαγώνισμα κάνει εμετό. Να μας πουν οι αρμόδιοι τι θα έκανε η καθηγήτρια. Αυτή τής είπε είμαι διαθέσιμη να σου το βαφτίσω». «Υπονοούσε ότι είναι έγκυος, 14 χρονών μωρό», ανέφερε η μητέρα.


Σχόλιο: Θεωρώ θλιβερό τόσο το σχόλιο της καθηγήτριας όσο και τον τρόπο με τον οποίο το μεταφέρει η ίδια μητέρα (ζητά συγγνώμη που αναφέρει τη λέξη ομοφυλόφιλος στην τηλεόραση).

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!