Αυτός ο καλλιτέχνης πήγε την αγάπη του για τους τριχωτούς άνδρες σε ένα εντελώς άλλο επίπεδο

15/05/2018

Γνωρίστε τον Carlos Radriguez. Είναι ένας εικονογράφος από την πόλη του Μεξικό, που βρήκε έναν τρόπο να κερδίσει λεφτά μέσα από την αγάπη του για πολύ τριχωτούς άνδρες.

Ο 37χρονος Radriguez γεννήθηκε και μεγάλωσε στη μικρή πόλη La Soledad στην πολιτεία του San Luis Potosi. Η αγάπη του για το σχέδιο άρχισε σε νεαρή ηλικία. Η αγάπη του για την εικαστική αποτύπωσης του πέους, όμως, ήρθε λίγο αργότερα.

https://instagram.com/p/BbuSrt6AkOU/?utm_source=ig_embed

“Οι γονείς μου εργάζονταν ως καθηγητές σε δημοτικό σχολείο και στο σπίτι υπήρχαν πάντα, χαρτόνια και κιμωλίες“, δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του. “Έτσι, άρχισα να ζωγραφίζω άγρια ζώα και σπίτια. Τα πέη ήρθαν μετά”.

https://instagram.com/p/BYemwkcHNTQ/?utm_source=ig_embed

Μετά την αποφοίτησή του ως γραφίστας, ο Rodriguez μετακόμισε στο Μεξικό αναζητώντας “δουλειά, εραστές και περιπέτειες”. “Και μπορώ να πω ότι βρήκα πολλά από αυτά!” Στη συνέχεια, άρχισε να ασχολείται ελεύθερα με έναν αριθμό οργανισμών διαφημίσεων.

https://instagram.com/p/BYo4mk_HOMP/?utm_source=ig_embed

“Όταν απολύθηκα από την τελευταία δουλειά μου άρχισα να πωλώ ζωγραφισμένα εσώρουχα και σημειωματάρια που απεικόνιζαν σεξουαλικές φαντασιώσεις με τριχωτούς άνδρες. Χάρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι άνθρωποι άρχισαν να ενδιαφέρονται.

https://instagram.com/p/Bikiy1Xgmg8/?utm_source=ig_embed

https://instagram.com/p/BiPYmfQAVke/?utm_source=ig_embed

https://instagram.com/p/BiXDfLEgRgE/?utm_source=ig_embed

https://instagram.com/p/BiU0TligiPL/?utm_source=ig_embed

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!