Ζήτησαν από πυροσβέστη να κάνει σεξ με μία στρίπερ για να αποδείξει ότι δεν είναι gay

15/05/2018
από

Για “πρακτικές κακοποίησης” καταγγέλλει τους συναδέρφους του ένας πυροσβέστης από την Νέα Υόρκη, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να του ζητήσουν να κάνει σεξ με μία στρίπερ για να αποδείξει ότι δεν είναι gay.

Ο Michael Troin κατέθεσε μήνυση στο προσωπικό του πυροσβεστικού σώματος της πόλης.

Όπως υποστηρίζει αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το σώμα, υποφέροντας από έντονο άγχος, λόγω ψυχολογικής κακοποίησης.

Όλα άρχισαν όταν ο Τroina ξεκίνησε να δουλεύει στο συγκεκριμένο σώμα. Οι συνάδερφοί του, όπως αναφέρει, είχαν μια συγκεκριμένη συμπεριφορά απέναντι στους καινούριους. Εκείνον όμως τον είχαν βάλει για τα καλά στο μάτι..

“Γέμισαν το αμάξι μου με φυστικοβούτυρο και στη συνέχεια έβαλαν το πρόσωπό μου σε μια φωτογραφία ενός μωρού που κλαίει και την έδειχναν σε όλους”. 

Ο Troina ισχυρίζεται ότι του φέρονταν άσχημα λόγω της καταγωγής του (ισπανοαμερικανός) και επειδή “πίστευαν ότι ήταν ομοφυλόφιλος”. Τονίζει, μάλιστα, ότι τον απείλησαν ότι θα τον χτυπήσουν άσχημα αν τους καταγγείλει.

“Μια μέρα με ανάγκασαν να πάω μαζί τους σε ένα στριπ κλαμπ και μου ζήτησαν να κάνω σεξ με μία από τις στρίπερ. Όταν αρνήθηκα με αποκάλεσαν ‘πούστη’ και ‘χαμένο’.” 

Τα έγγραφα του δικαστηρίου του Μανχάταν αναφέρουν, επίσης, ότι ο αναγκάστηκε να φάει χυμό πορτοκαλιού με πιρούνι και ότι συχνά τον αποκαλούσαν “κρυφή”.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!