Αυτό το Σάββατο έχουμε το καθιερωμένο Pre-Pride Party του Athens Pride

18/05/2018
από

Το Σάββατο 19 Μαΐου 2018 θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο ετήσιο Pre-Pride Party του Athens Pride – Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθήνας, στο οποίο με ένα εισιτήριο (10€) μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα bar με ελεύθερη κατανάλωση (open bar) όπως κάθε χρόνο.

To Party θα γίνει στο χώρο του Passport Κεραμεικός (Kεραμεικού 58 και Μαραθώνος) από τις 23:00 το βράδυ. (Μπορείτε να δείτε την τοποθεσία στο google map εδώ: https://goo.gl/azSQqR )

Το open bar θα λειτουργεί από τις 23:00 μέχρι το τέλος της βραδιάς και θα μπορείτε να ξεδιψάσετε με τα προϊόντα που προσφέρουν για τον σκοπό αυτό οι Stoli-Greece, Jägermeister, Blue Island Beer, Jose Cuervo, Frutop αναψυκτικά,evian & Broker’s Gin.

ΟΛΑ τα έσοδα από τη βραδιά θα διατεθούν για την πραγματοποίηση του φετινού Athens Pride. 

Φορέστε λοιπόν την καλύτερη διάθεσή σας και ελάτε να διασκεδάσουμε χωρίς διακρίσεις και με όρεξη για ένα μοναδικό party που μπορούμε να ζήσουμε μόνο μία φορά τον χρόνο!

Η είσοδος για τα αμαξίδια βρίσκεται επί της ίδιας οδού, αριστερά από την κεντρική πόρτα. Ζητήστε από άτομα του εθελοντισμού που βρίσκονται έξω να σας ανοίξουν. Ένα μέρος του κυρίως χώρου είναι προσβάσιμο σε αμαξίδια. Υπάρχει οπτική επαφή με τον υπόλοιπο χώρο, αλλά είναι χωρισμένος σε επίπεδα με ένα ή δύο σκαλάκια μεταξύ των επιπέδων. Υπάρχει τουαλέτα με αναπηρική σήμανση η οποία δεν έχει μπάρες. Άτομα του εθελοντισμού θα εξυπηρετούν άτομα με αμαξίδιο κατά προτεραιότητα όσον αφορά στην κατανάλωση από τα bar. H κοντινότερη στάση μετρό είναι το Μεταξουργείο στα 650 m. Για λεπτομέρειες ή απορίες σχετικά με την προσβασιμότητα του Party επικοινωνήσετε εδώ: accessibility@athenspride.eu


iNFO

Σάββατο 19 Μαίου, Passport Κεραμεικός (Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος)
Η σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!