Οι καλύτερες και πιο καυτές queer ερωτικές σκηνές στο Netflix

12/05/2018
από

Αυτές πρέπει να είναι οι καλύτερες queer ερωτικές στιγμές στο Netflix αυτή τη στιγμή.

Ερευνήσαμε εξονυχιστικά τις σειρές του Netflix για να μην χρειαστεί να το κάνεις εσύ – από το Orange Is The New Black μέχρι το Dear White People, οι queer επιλογές του Netflix δεν σταματάνε.

Πρώτα απ’ όλα, έχουμε το καλύτερο ζευγάρι όλων των εποχών στο Sense8, την Nomi και την Amanita.

Η Nomi, μια τρανς γυναίκα την οποία παίζει μία τρανς ηθοποιός, είναι σε σχέση με την βιβλιόφιλη Amanita, μια υπέροχη queer έγχρωμη γυναίκα που στέκεται δίπλα στην Nomi όταν αρχίζει να αισθάνεται τις τηλεπαθητικές της ικανότητες, που τη συνδέουν με τους άλλους εφτά sensates.

Η αγάπη που έχουν η μία για την άλλη είναι σίγουρα εμφανής σε μια αναδρομική σκηνή από το πρώτο Pride που περάσαν μαζί.

Μια γυναίκα επιτίθεται λεκτικά στη Nomi αποκαλώντας την “τραβέλι που γράφει στο ιστολόγιο του για πολιτικά” , αλλά η Amanita είναι έτοιμη να επέμβει και η Nomi βάζει τα κλάματα επειδή είναι η πρώτη φορά που κάποιος την υπερασπίστηκε.

Η πιο καυτή και ίσως πιο χαρακτηριστική στιγμή μεταξύ τους είναι όταν τελειώνουν ό,τι κάνουν στο κρεβάτι και τότε βλέπουμε ένα strap-on στο χρώμα του ουράνιου τόξου, να πέφτει στο πάτωμα.

Δείτε αυτές τις χαρακτηριστικές στιγμές στο παρακάτω βίντεο.

Η Amanita βγάζει άνετη το περίφημο παιχνίδι του σεξ στα χρώματα του Pride, ενώ η Nomi λέει πως ο πονοκέφαλός της εξαφανίστηκε.

Στο Dear White People, ο φοιτητής δημοσιογραφίας Lionel ακούει κατά λάθος τον Troy από δίπλα να κάνει σεξ με μια γυναίκα.

Είναι έτοιμος να βάλει τα ακουστικά για να μπλοκάρει τον ήχο, όταν παραδίνεται στον πειρασμό και αυνανίζεται φαντασιώνοντας τον γείτονά του.

Έπειτα έχουμε επιλέξει δύο από τις πολλές καταπληκτικές γυναίκες στο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας Orphan Black.

Ερωτεύεται την αισθησιακή γαλλική προφορά της επιστήμονα Delphine – αν και η Cosima λέει χαρακτηριστικά στη σειρά : “Η σεξουαλικότητά μου δεν είναι το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό μου.”

Η Tatiana Maslany έχει επίσης ξεκαθαρίσει πως οι queer ερωτικές σκηνές δεν είχαν ως στόχο το ανδρικό κοινό.

Στο Narcos του Netflix ακολουθάμε τον Pablo Escobar και τα αντίπαλα καρτέλ ναρκωτικών της Κολομβίας κατά τη διάρκεια του πολέμου κατά των ναρκωτικών στην Αμερική.Μολονότι η υπόθεση της σειράς έχει χαρακτηριστεί από πολλούς προβληματική, καθώς ωραιοποιεί την βία που επέβαλαν τα καρτέλ στους Κολομβιανούς, υπάρχει μία queer πλοκή που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε- απλά δείτε αυτόν τον bisexual φωτισμό: Ο Pablo Herrera είναι δημόσια queer και καμία αρνητική κριτική δεν τον εμποδίζει από το να επιλέξει έναν άνδρα χορευτή για να φιλήσει μπροστά σε ένα μικρό πλήθος.

Και τέλος, έχουμε την Nola και την Opal στο She’s Gotta Have It, την διασκευή της ταινίας στη σειρά του Netflix.

Η εικοσι-κάτι Nola Darling, την οποία παίζει η DeWanda Wise, περιγράφει τον εαυτό της ως “σεξουαλικά ελεύθερη, πολυσυντροφική πανσέξουαλ” που δεν αφήνει το φύλο να της σταθεί εμπόδιο.

Η Nola αποφασίζει πως δε θα αφήσει “κανένα πέος να μπει ανάμεσά μας” και γυρνάει πίσω στην πρώην σύντροφό της Opal.

Το ζευγάρι έχει μία καυτή ερωτική σκηνή στο τέταρτο επεισόδιο της σειράς.


Μουστακάκη Χριστίνα




Δες και αυτό!