Η Πρωθυπουργός της Σερβίας απάντησε σε ομοφοβικό υπουργό

07/05/2018
από

Η πρώτη γυναίκα και LGBTI άτομο που αναλαμβάνει πρωθυπουργική θέση στη Σερβία, απάντησε σε σχόλιο, που έγινε από ομοφοβικό υπουργό, ότι τα ομόφυλα ζευγάρια δε θα έπρεπε να παιδοθετούν.

Η Πρωθυπουργός της Σερβίας Ana Brnabić έδωσε την καλύτερη απάντησε σε ομοφοβικό υπουργό, σχετικά με το θέμα της παιδοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια.

Ο υπουργός Nenad Popović έκανε ένα tweet κατά της προώθησης της παιδοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια:

Πολεμάμε σε ένα επίπεδο, ώστε να αυξήσουμε τις γεννήσεις, αλλά την ίδια στιγμή εισάγουμε την gay εικόνα σε βιβλία από την Κροατία! Αυτό χρειάζεται να σταματήσει αμέσως! Θα πρέπει να αντισταθούμε σε αυτούς που θέλουν να μας πείσουν ότι είναι οκ να λέμε “Ο Ρόκο έχει δύο μαμάδες και η Άνα έχει δύο μπαμπάδες.” 

Η Brnabić απάντησε: “Η δουλειά του είναι να εξασφαλίσει ότι ο Ρόκο, ο Στέφαν, ο Μίλο και κάθε άλλο παιδί, θα παραμείνουν στη Σερβία, αντί να ασχολείται με το ποιοι είναι οι γονείς τους. Αυτή η δήλωση δεν ενέχει καθόλου το πνεύμα ανεκτικότητας, που αυτή η κυβέρνηση της Σερβίας θέλει να προωθήσει.” 

Έπειτα ανέφερε, ότι θα του μιλήσει ιδιαιτέρως, η ίδια προσωπικά, ώστε να τακτοποιηθεί το ζήτημα.

Έχω την εντύπωση ότι έμπλεξε όλα τα ζητήματα σε μία πρόταση. Δεν υπάρχει συσχέτιση μεταξύ του αριθμού των γεννήσεων και των gay ατόμων. Τα gay άτομα, έχουν επίσης, όργανα αναπαραγωγής και κανείς, καμία κυβέρνηση στον κόσμο δε μπορεί να αποφασίσει αν θα αποκτήσουν παιδιά ή όχι.

 




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!