Μπακογιάννη: “Αν το κόμμα μου δεν επιβάλλει κομματική πειθαρχία, θα το ψηφίσω” 

07/05/2018
από

Η κ. Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» σε ερώτηση σχετικά με το νομοσχέδιο για την αναδοχή και την παιδοθεσία και συγκεκριμένα το επίμαχο άρθρο 8 δήλωσε: «αν το κόμμα μου επιβάλλει κομματική πειθαρχία, θα ακολουθήσω το κόμμα μου» .

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Οικονόμου στη συνέχεια σχολίασε: «Δεν υπάρχει κομματική πειθαρχία σε τέτοια ζητήματα» , οπότε η κ. Μπακογιάννη πρόσθεσε:

«Εμείς είμαστε μια γνωστή παραδοσιακή οικογένεια στην Ελλάδα, αν κάτι μας ξέρει όλος ο κόσμος, είναι αυτό. Εγώ όμως θα πω κάτι, εμείς δεν είμαστε μία οικογένεια επειδή τυχαίνει να έχουμε μία πολιτική δύναμη, μία οικονομική επιφάνεια, ή δε ξέρω εγώ τι. Είναι γιατί είχαμε την τύχη να μεγαλώσουμε με πάρα πολλή αγάπη. Η αγάπη λοιπόν που θα δώσεις σε ένα παιδί, δεν εξαρτάται από τίποτα. Δεν εξαρτάται από το μορφωτικό σου επίπεδο, δεν εξαρτάται από τα λεφτά που έχεις, δεν εξαρτάται από τίποτα. Εξαρτάται μόνο από τη δυνατότητα σου να δώσεις. Άρα εγώ θεωρώ, ότι από την ώρα που υπάρχει η δυνατότητα να το κρίνει μία επιτροπή, η οποία θα κρίνει την παραδοσιακή οικογένεια καλύτερα φαντάζομαι από την μη παραδοσιακή οικογένεια. Αλλά ένα παιδί το οποίο βρίσκεται, εγκαταλειμμένο στο ίδρυμα, έχει δικαίωμα να βγει από το ίδρυμα και κάθε προσπάθεια τέτοια, θα πρέπει να τη στηρίζουμε». 




Δες και αυτό!