Υποψήφιος για το Νόμπελ Ειρήνης του 2019 ο Τραμπ

03/05/2018
από

Αυτό ακριβώς! Μία μερίδα δημοκρατικών πρότειναν επίσημα τον Ντόναλντ Τραμπ για το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης του 2019 επικαλούμενοι τις προσπάθειές του για την ειρήνη στην κορεατική χερσόνησο.

Στο σχετικό έγγραφο αναφέρεται ότι από την ανάληψη των καθηκόντων του, ο Πρόεδρος Τραμπ εργάστηκε “ακούραστα για να ασκήσει τη μέγιστη πίεση στη Βόρεια Κορέα με σκοπό να σταματήσει την παράνομη λειτουργία προγραμμάτων, που σχετίζονται με όπλα και να φέρει την ειρήνη στην περιοχή. Η Διοίκησή του με επιτυχία συνένωσε τη διεθνή κοινότητα, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, καταφέρνοντας να επιβάλει ένα από τα πιο επιτυχημένα διεθνή καθεστώτα κυρώσεων στην ιστορία. Οι κυρώσεις έχουν αποδεκατίσει την οικονομία της Βόρειας Κορέας και έχουν πιστωθεί σε μεγάλο βαθμό την μετατόπιση της θέσης της Βόρειας Κορέας στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Ο υποψήφιος Τραμπ προτάθηκε από τον κ. Luke Messer (R-IN) και άλλους 17 δημοκρατικούς της Βουλής, οι οποίοι συμφωνούν, ότι ο χειρισμός της κατάστασης από τον Τραμπ δεν ήταν μόνο αυτός που όριζε ο ρόλος του ως Πρόεδρος, αλλά αξίζει όλα τα βραβεία.

Το twitter, ωστόσο, αισθάνεται διαφορετικά και ανταποκρίθηκε αναλόγως:




Δες και αυτό!