Δύο gay πορνοστάρ παντρεύονται 12 χρόνια μετά την πρώτη τους σκηνή

02/05/2018
από

O μαθηματικός που απασχόλησε τα ιταλικά μέσα, όταν οι μαθητές του ανακάλυψαν ότι ήταν ηθοποιός σε ταινίες gay porn περιεχομένου, αποφάσισε να παντρευτεί έναν ηθοποιό που γνώρισε σε ένα γύρισμα.

Ο λόγος για τον Ruggero Freddi, που έκανε καριέρα ως Carlos Masi και που πρόκειται να παντρευτεί με τον σύντροφό του, Gustavo Leguizamon, αυτή την Παρασκευή.

Μιλώντας στο PinkNews, ο Ruggero δήλωσε πως και οι δύο αισθάνθηκαν ερωτευμένοι από την πρώτη τους γνωριμία.

“Ο Gustavo και εγώ γνωριστήκαμε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της πρώτης του ταινίας στο Σακραμέντο. Ως το μεγαλύτερο αστέρι – τότε – της εταιρείας, πήγα και συστήθηκα πιστεύοντας ότι ως καινούριος θα με γνώριζε. Εκείνος όμως έκανε πως δεν ήξερε ποιος είμαι. Αυτό με έκανε να θυμώσω μαζί του αλλά και να τον ερωτευτώ”, εξήγησε γελώντας.

“Αρχίσαμε σιγά σιγά να κάνουμε παρέα και έτσι μίλησα με τον παραγωγό και του ζήτησα να μας βάλει σε μια σκηνή μαζί. Έναν μήνα μετά και το βράδυ πριν γυρίσουμε τη σκηνή μας, κοιμηθήκαμε μαζί.

Φυσικά και κανείς δεν μας έπαιρνε στα σοβαρά, μιας και τέτοιες σχέσεις προκύπτουν συχνά σ΄αυτό τον χώρο, με τις περισσότερες να τελειώνουν αρκετά γρήγορα. 

Αλλά 12 χρόνια μετά, παντρευόμαστε”.

Αν και στην Ιταλία ο γάμος μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών δεν αναγνωρίζεται, το ζευγάρι θεωρεί τον εαυτό του παντρεμένο – έστω και με σύμφωνο συμβίωσης.

Φοιτητές στην Ιταλία ανακάλυψαν ότι ο νέος τους μαθηματικός ήταν διάσημος gay πορνοστάρ




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!