Η κόρη του Τζάκι Τσαν καταγγέλλει: “Είμαι άστεγη λόγω ομοφοβικών γονιών” (βίντεο)

01/05/2018
από
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

H λεσβία κόρη του σούπερ σταρ του Χόλιγουντ, Jackie Chan, έμεινε άστεγη για έναν μήνα λόγω «ομοφοβικών γονέων».

Η 18χρονη Etta Ng, έκανε coming out τον περασμένο Οκτώβριο.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο δημοσίευσε ένα βίντεο στο YouTube, λέγοντας ότι αυτή και η φίλη της είναι άστεγες και απελπισμένες.

Το ζευγάρι υποστήριξε ότι έχει δοκιμάσει τα πάντα για να ξεφύγει από τους δρόμους αλλά δεν έχει καταφέρει να βρει βοήθεια από κάπου. Αυτός είναι μάλιστα και ο λόγος για τον οποίο έκαναν αυτό το βίντεο, για να απευθύνουν έκκληση προς το κοινό για βοήθεια.

«Είμαστε άστεγες για έναν μήνα, λόγω ομοφοβικών γονέων. Έχουμε κοιμηθεί κάτω από μια γέφυρα», ανάφερει η Ng.

«Δεν καταλαβαίνω καν τι συμβαίνει. Πήγαμε στην αστυνομία, πήγαμε στο νοσοκομείο, στις τράπεζες τροφίμων, στα καταφύγια της LGBTQ κοινότητας και όλοι τους απλά δεν δίνουν σημασία. Γι ‘αυτό κάνουμε αυτό το βίντεο, γιατί δεν ξέρουμε τι άλλο να κάνουμε σε αυτό το σημείο.”

Το βίντεό τους ανέβηκε λίγες ημέρες αφότου το ζευγάρι εντοπίστηκε σε ένα πρατήριο καυσίμων, όπου η Ng φάνηκε να είπε στον ταμεία ότι ψάχνει να βρει τον πατέρα της.

Πιστεύεται ότι το ζευγάρι ζει στον Καναδά, αλλά κανείς δεν έχει δει τη Ng στη δουλειά ή στο σχολείο για μήνες.

Η μητέρα της Ng, Elaine Ng, δήλωσε την εξαφάνιση της κόρης της τον Φεβρουάριο και υποστήριξε ότι η κόρη της είχε ιστορικό «συναισθηματικών προβλημάτων».

«Η Etta έχει συναισθηματικά προβλήματα. Την περασμένη χρονιά είδε έναν γιατρό, αλλά δεν πήγε στη θεραπεία και από τότε που έφυγε από το Χονγκ Κονγκ ».

Μιλώντας στα μέσα, η μητέρα της δήλωσε πως αν το ζευγάρι δεν έχει λεφτά καλό θα ήταν να προσπαθήσει να δουλέψει.

«Πολλοί άνθρωποι στο Χονγκ Κονγκ παίρνουν χαμηλούς μισθούς, αλλά συνεχίζουν να εργάζονται. Όταν δεν έχουν δουλειά, δεν κάθονται να ανεβάζουν τέτοια βίντεο για να διαμαρτυρηθούν για τους γονείς τους. Γιατί τότε πόσα από αυτά τα βίντεο θα βλέπαμε καθημερινά;»

Η ίδια, διαμαρτυρήθηκε ότι η κόρη της δεν πρέπει να χρησιμοποιεί το όνομα του πατέρα της, ο οποίος δεν έχει εμπλακεί σε μεγάλο μέρος της ζωής της.

«Δεν θα έπρεπε να σκηνοθετούν ένα βίντεο για να κατηγορούν και να χρησιμοποιούν το όνομα του πατέρα της Etta. Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο εργάζονται σκληρά και δεν βασίζονται στη φήμη κάποιου άλλου για να πάρουν χρήματα ».

Αφού η κόρη του αποκάλυψε ότι ήταν λεσβία, ο Chan κλήθηκε να σχολιάσει τη σεξουαλικότητά της.

Απλώς είπε: “Αν της αρέσει αυτό είναι εντάξει.”




Δες και αυτό!