Έγινε έξαλλος γιατί ο γιος του έκανε το πρώτο του τατουάζ – μέχρι που είδε τι έκανε

26/04/2018
από

Ήταν το 2005 όταν ο Richard υιοθέτησε με τον σύντροφό του τον 5χρονο τότε Jonathan, προσφέροντας του ένα ζεστό σπίτι στο New Jersey.

Πρόσφατα ο Richard μοιράστηκε στην ιστοσελίδα Gays With Kids την αντίδρασή του, όταν έμαθε ότι ο γιος του έκανε ένα τατουάζ.

Ο Jonanthan εργάζεται τώρα στο Ναυτικό των ΗΠΑ και πριν από λίγες μέρες έστειλε ένα μήνυμα στο πατέρα του για το ότι πρόκειται να κάνει το πρώτο του τατουάζ.

“Μην τολμήσεις”, του απάντησε αμέσως ο Richard.

Όπως έγραψε χαρακτηριστά στην ιστοσελίδα, αντέδρασε μ΄αυτόν τρόπο, όχι γιατί είναι κατά των τατουάζ αλλά γιατί τον προβλημάτισε το κίνητρο του γιου του.

“Πώς θα φαίνεται όταν μεγαλώσει; Τι σχέδιο πρόκειται να διαλέξει; Αν το μετανιώσει;”

Ο Richard πίστευε ότι ο γιος του κατάλαβε την αντίδραση του, γι΄αυτό έγινε έξαλλος όταν έλαβε ένα ακόμη μήνυμα απ΄αυτόν που τον ενημέρωνε ότι τελικά έκανε το τατουάζ.

Μέχρι που ο Jonanthan του έστειλε μια φωτογραφία με το νέο του απόκτημα.

Ακριβώς κάτω από το στήθος του, είχε γράψει με λατινικούς αριθμούς την ημερομηνία υιοθεσίας του.

“Ο φόβος μου ότι θα έκανε κάτι ανόητο, κάτι που θα μετάνιωνε, εξαφανίστηκε. Δεν μπορώ να είμαι πιο περήφανος γι΄αυτόν”, έγραψε ο Richard.

Ο Joanathan στη συνέχεια ανέβασε τη φωτογραφία στο facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Λοιπόν έκανα το πρώτο μου τατουάζ. Αυτή η ημερομηνία είναι η ημέρα που άλλαξε η ζωή μου. Είναι η ημέρα που με υιοθέτησαν οι μπαμπάδες μου. Η καλύτερη μέρα της ζωής μου, ξέροντας ότι για την υπόλοιπη ζωή μου θα έχω επιτέλους μια υπέροχη οικογένεια που θα μ΄αγαπά γι΄αυτό που είμαι.”




Δες και αυτό!