Μετά λοιπόν τα ομοφοβικά/τρανσφοβικά σχόλια με αφορμή την «ταυτότητα φύλου» ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής επέστρεψε με ένα ακόμα ρατσιστικό σχόλιο.

Αυτή τη φορά θέλησε  να τοποθετηθεί σε σχέση με το νομοσχέδιο που δίνει τη δυνατότητα αναδοχής παιδιών σε ομόφυλα ζευγάρια.

Διαβάστε επίσης:

Όταν ο Ιερώνυμος συναντήθηκε με τον Βασίλη Τσιάρτα και του ζήτησε να συνεργαστούν

Συγκεκριμένα, απευθυνόμενος στον Γρηγόρη Βαλλιανάτο, ο οποίος καλωσόρισε τη συγκεκριμένη εξέλιξη, έγραψε (η ορθογραφία δική του):

«Άκου Βαλλιανάτο για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα. Κανένα νομοσχέδιο δε θα μας επιβάλει τις ανώμαλες και αρρωστημένες επιθυμίες σας. Φυσικά και σεις οι διαφορετικοί έχετε τα ίδια δικαιώματα όπως όλοι μας. Το να θέλετε όμως να μας επιβάλετε μη φυσιολογικά ήθη, ανωμαλίες και παραλογισμούς πάει πολύ. Το οτι βρήκατε μια κυβέρνηση που έχει τα ίδια μυαλά με σας δε σημαίνει οτι θα τα αποδεχθούμε όλα. Θέλετε να αλλοίωσετε την Ελλάδα αλλά δε θα τα καταφέρεται όσο θα προκαλείται και θα θέλετε να δημιουργήσετε αρρωστημένα πρότυπα. Φυσικά και τα παιδιά πρέπει όλα να έχουν στέγη, στοργή και αγάπη αλλά στα φυσιολογικά πλαίσια που όλοι γνωρίζουμε. Εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ. Δεν είναι ούτε Ολλανδία ούτε Γερμανία ή οποιαδήποτε άλλη χώρα που τα αποδέχεται αυτά».