Gay μπαμπάδες χώρισαν τις συζύγους τους κι έφτιαξαν μία νέα οικογένεια

12/04/2018
από

Ο Wayne Perez κι ο Gus Magallanes ήταν κι οι δύο παντρεμένοι με γυναίκες, πριν αποφασίσουν ότι θέλουν να ζήσουν μαζί. Χώρισαν και σήμερα έχουν τη δική τους οικογένεια, με τον Perez να έχει δύο γιους, τον Lucas και τον Logan, και τον Magallanes να έχει μία κόρη, την Eva.

Κι οι δύο, όταν κατάλαβαν ότι είναι gay, έκαναν coming out και χώρισαν.

Μετά από μερικά χρόνια ο Magallanes κι ο Perez γνωρίστηκαν μέσω των social media και ξεκίνησαν να συνομιλούν καθημερινά online. Άρχισαν να βγαίνουν, αλλά ο Perez έμενε στην Iowa κι ο Magallanes στη Nebraska.

Μετά από λίγο καιρό ερωτεύτηκε ο ένας τον άλλο και δέθηκαν πολύ, λόγω και των κοινών βιωμάτων τους, οπότε δεν άντεχαν την απόσταση, ήθελαν να προχωρήσουν και να είναι μαζί, έτσι ο Perez μετακόμισε στην Iowa.

Οι gay μπαμπάδες έχουν τα παιδιά κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο, καθώς και κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Για τις σχέσεις τους με τις πρώην συζύγους τους, ο Perez δήλωσε: «Οι σχέσεις μας είναι φιλικές. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό για να βοηθήσουμε τα παιδιά να προσαρμοστούν και να δημιουργηθεί επίσης ένα θετικό περιβάλλον και από τις δύο πλευρές» .

Πρόσθεσε: «Δεν κρύβουμε τίποτα από τα παιδιά και δείχνουμε την μεταξύ μας αγάπη, όπως οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι μπροστά στα παιδιά μας. Το άνοιγμα μας αυτό έχει δείξει στα παιδιά μας, ότι το να είναι κάποιο άτομο gay είναι εντάξει και ότι υπάρχουν περισσότερα πράγματα στη ζωή, απ ‘ό, τι μια σχέση ανδρών και γυναικών. Όταν τα παιδιά έχουν ερωτήσεις, τους απαντάμε και τους δείχνουμε μια άλλη άποψη για τον κόσμο» .

Για τους άλλους gay άνδρες που έχουν παιδιά και ζουν έναν ετερόφυλο γάμο αναφέρει:

«Θα συμβούλευα τους άνδρες που έχουν ήδη παιδιά να βγουν από τη ντουλάπα και να προσπαθήσουν να βρουν έναν σύντροφο, που μοιράζεται μια παρόμοια ιστορία με τη δική τους. Ή ακόμη είναι οκ ένας gay άνδρας με παιδιά, που αναζητά νέες σχέσεις» .

Ο Perez δήλωσε ακόμη ότι: «Οι οικογένειες μπορεί να είναι διαφορετικές και [θέλουμε να διαψεύσουμε αυτό που λέγεται ότι] τα gay άτομα δεν μπορούν να μείνουν μαζί με τα παιδιά τους και να έχουν μία ζωή, που να μπορεί να δουλέψει. Το πιο συναρπαστικό πράγμα βέβαια είναι να μπορέσουμε να διδάξουμε στα παιδιά μας να αποδέχονται όλα τα άτομα και να τα μάθουμε ότι δεν υπάρχει αυτό που λέμε ‘φυσιολογικό’» .




Δες και αυτό!