Μητέρα πιστεύει ότι τα παιδιά της θα γίνουν gay αν συνεχίζουν να βλέπουν τον πατέρα τους

09/04/2018
από

Ένας gay άνδρας απο την Γκαουτένγκ στην Αφρική πήγε στα δικαστήρια την πρώην γυναίκα του, γιατί εκείνη δεν τον άφηνε να δει τα παιδιά του από τον φόβο μην τα κάνει gay.

Ο άνδρας αυτός αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά στην πρώην γυναίκα του 2014. Ήταν μαζί ήδη 12 χρόνια και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Όταν έκανε coming out, εκείνη του είπε πως η ομοφυλοφιλία του είναι επιλογή και αμέσως τον απομάκρυνε από το σπίτι. Μετά από λίγο καιρό, όμως, έγινε πιο άνετη με τη σεξουαλικότητά του. Μέχρι που ο πατέρας έγινε φίλος με ένα παντρεμένο gay ζευγάρι. Μια μέρα, μάλιστα, πήρε τα παιδιά για ύπνο στο σπίτι του gay ζευγαριού σε μια βραδιά ταινιών.

Αυτό ανησύχησε τη μητέρα, αν και ο άνδρας την διαβεβαίωσε ότι δεν συνέβαινε τίποτα κακό.

Μετά από αυτό, αρνήθηκε να αφήσει τα παιδιά τους να δουν τον πατέρα τους ή ακόμα να μιλήσουν ξανά μαζί του. Αυτό συνέβαινε παρά το γεγονός ότι ο πατέρας τους συνέχισε να πληρώνει χωρίς καθυστέρηση όλα τα έξοδα των παιδιών.

Απελπισμένος για να δει τα παιδιά του, πήγε την πρώην σύζυγό του στο δικαστήριο.

Ο δικηγόρος της μητέρας έγραψε μια επιστολή στον πατέρα, λέγοντας ότι ο τρόπος ζωής του θα μπορούσε να κάνει τα παιδιά του ομοφυλόφιλα. Η επιστολή ανέφερε ότι η σεξουαλικότητά του «μπορεί να προκαλέσει στα παιδιά τη διάθεση να πειραματιστούν σεξουαλικά και να συμμετάσχουν αργότερα σε ομοφυλοφιλική δραστηριότητα».

Το δικαστήριο κατέληξε στο ότι οι ομοφοβικές του πεποιθήσεις της μητέρας ήταν λανθασμένες.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!