Πορεία στην Πάτρα για τη Διεθνή Ημέρα Τρανς Ορατότητας

30/03/2018

Η οργανωτική ομάδα του Patras Pride μας προσκαλεί στην πορεία που διοργανώνεται για το Σάββατο 31/03/2018 με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Τρανς Ορατότητας.


Το Patras Pride σας καλεί σε πορεία για την Διεθνή Ημέρα Τρανς Ορατότητας, το Σάββατο 31/03/2018 στην Πλατεία Γεωργίου, ώρα 17:30. Αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματά μας και διεκδικούμε την ορατότητα μας στον δημόσιο χώρο, ενάντια σε κάθε διάκριση και καταπίεση.

Σας περιμένουμε όλ@ εκεί!
Facebook Event

Το 3ο Patras Pride θα γίνει 15-16 Ιουνίου 2018 στο Μόλο του Αγίου Νικολάου.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!