Ποιο τραγούδι έγραψε η Aguilera μετά το coming out πρώην της ως gay;

26/03/2018

Η Christina Aguilera αποκάλυψε ότι ένα από τα κομμάτια του άλμπουμ της “Stripped” (2002) ήταν εμπνευσμένο από έναν πρώην της, που έκανε coming out ως gay.

H Christina, 37 χρονών σήμερα, εμφανίστηκε ως κριτής στην πρεμιέρα του RuPaul’s Drag Race της 10ης σεζόν.

Στο Drag Race aftershow Untucked, η Aguilera εξήγησε ότι το τραγούδι ‘Infatuation’ (ερωτική τρέλα), που μιλά για τον έρωτα μίας γυναίκας με έναν Λατίνο εραστή, το έγραψε μαζί με τους Matthew Morris και Scott Storch, για την αγωνία, που υπέφερε όταν ένας πρώην σύντροφός της έκανε coming out ως gay.

Μου ράγισε την καρδιά, γιατί ανακάλυψα ότι έπαιζε για την ομάδα σας, όχι για τη δική μου” , είπε στις διαγωνιζόμενες.

Μια από τις drag queens, η Vanessa Vanjie Mateo, είπε στην Christina: “Θα δει αυτό εδώ, θα γίνει έξαλλος” κι η Aguilera απάντησε: «Το ελπίζω κορίτσι!

https://avmag.gr/86560/to-rupauls-drag-race-tha-antexei-mia-beefy-queen/

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!