Η Shangela θα παίξει σε ταινία με τη Lady Gaga & τον Bradley Cooper

22/03/2018
από

Μπορεί η Shangela να έχασε μέσα από τα χέρια της το στέμμα του RuPaul’s Drag Race All Stars 3, η δυναμική της όμως, είναι αδιαμφισβήτητη! Αυτή η βασίλισσα ανεβαίνει κι ανεβαίνει σε όλο και πιο συγκλονιστικά πράγματα, όπως στο να παίξει σε ταινία με την Lady Gaga και τον Bradley Cooper!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Billboard Magazine, η Shangela αποκάλυψε ότι θα παίξει την drag ελκυστική μητέρα της Lady Gaga στο remake του “A Star is Born” , που είναι και το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Bradley Cooper.

Θα είμαι in drag και θα κάνω την drag εκδοχή της μητέρας της Lady Gaga, που είναι ιδιοκτήτρια ενός μπαρ” είπε.

Δε μπορώ να πω ακόμη περισσότερα σχετικά με αυτό, αλλά θα έχει πολύ πλάκα, δεν θα είναι τεράστιος ρόλος, αλλά θα είναι ένας καλός ρόλος που σου μένει.

Μίλησε ακόμη για το πώς ήταν η συνεργασία της με την Lady Gaga:

Όταν θαυμάζεις κάποιον και τον έχεις ως πρότυπο, για το ταξίδι του στη ζωή και για τη δουλειά του και κάποια στιγμή συνεργάζεσαι μαζί του και βλέπεις ότι είναι ό,τι ονειρευόσουν. Κι είναι όπως την είχα ονειρευτεί ότι θα ήταν. Επαγγελματίας, ευγενική και με χιούμορ.

Η ταινία “A Star Is Born” είναι από τις ταινίες εκείνες του Hollywood, που έχουν γίνει remake περισσότερες φορές, από το 1976, όπου πρωταγωνιστούσε η Barbra Streisand.

Η υπόθεση αφοράστη ζωή ενός άνδρα, του John Norman Howard, έναν rock star σε πτώση στην καριέρα του, που ερωτεύεται μία γυναίκα, την Esther Hoffman, μία ταλαντούχα, αλλά άγνωστη μουσικό, την οποία ανακάλυψε ένα βράδυ σε ένα μπαρ. Οι δυο τους αρχίζουν να βγαίνουν κι ο John βοηθά την Esther στο ξεκίνημα της καριέρας της. Αλλά, ενώ η Esther ξεκινά να γίνεται διάσημη και να ανεβαίνει, ο John συνεχίζει την πτωτική του πορεία.




Δες και αυτό!