Ο φαντασμαγορικός αρραβώνας της Gigi Gorgeous

12/03/2018
από

Η παγκοσμίου φήμης youtuber Gigi Gorgeous, αρραβωνιάστηκε την εκλεκτή της καρδιάς της Nats Getty, με την οποία είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια.

Η λεσβία τρανς γυναίκα Gigi ανακοίνωσε τους αρραβώνες της στο Instagram μ’ ένα βίντεο με την πρόταση γάμου διάρκειας 12 λεπτών.

Η Nats κανόνισε ένα ραντεβού σ’ ένα πανέμορφο και ρομαντικό κάστρο στο Παρίσι. Εκεί βρέθηκαν μέλη των οικογενειών τους και οι φίλοι τους.

Η πρόταση γάμου έγινε το βράδυ, με φώτα που σχημάτισαν τις λέξεις «Θα με παντρευτείς;» .

Μόλις η Gigi είπε το ναι, το κάστρο φωτίστηκε από εντυπωσιακά πυροτεχνήματα.

 

«Αισθάνομαι ότι ήταν ένα ολοκληρωμένο όνειρο» , είπε η Gigi μετά την πρόταση, λέγοντας στους φίλους της ότι δεν είχε ιδέα.

Η Gigi κι η Nats είναι μαζί από τον Μάρτιο του 2016, λίγους μήνες πριν η διάσημη youtuber κάνει το coming out της ως λεσβία. Γιόρτασαν την επέτειό τους για τα δύο χρόνια που είναι μαζί στις 10 Μαρτίου.

Η Gigi εξήγησε: «Έχω κάνει πολλές σκέψεις και εξετάζοντας ποια ήμουν και ποια έχω γίνει … ερωτεύτηκα κάποιο πρόσωπο, που συμβαίνει να είναι γυναίκα.

Συνέχισε: «Δε θα μπορούσα να προβλέψω ότι θα ερωτευτώ μια κοπέλα, αλλά τώρα που είμαι εδώ… νιώθω τόσο ευτυχισμένη» .

Η Nats είναι κληρονόμος εταιρίας που ασχολείται με πετρέλαια, η οικογένεια της οποίας εκτιμάται, ότι διαχειρίζεται περισσότερα από 5 δισεκατομμύρια δολάρια. Οι θείοι της κατέχουν επίσης την εταιρεία εικόνων Getty Images.

Η Nats έχει επίσης τη δική της εταιρεία μόδας δερμάτινων ειδών, την Strike Oil και συνεργάζεται στενά με την GLAAD.




Δες και αυτό!