H Ρεπουμπλικανή Μισέλ Μπάκμαν και οι anti-gay δηλώσεις της

17/08/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Σίγουρα θα έχετε δει ή διαβάσει τις τελευταίες μέρες, ρεπορτάζ για τις προσπάθειες των Ρεπουμπλικάνων στις Ηνωμένες Πολιτείες, να βρουν τον κατάλληλο υποψήφιο που θα μπορέσει -με αξιώσεις- να αντιμετωπίσει, ακόμη και να κερδίσει τον νυν Πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα, στις προεδρικές εκλογές του 2012.

Μια από τις υποψήφιες που αρχίζει να κερδίζει έδαφος στην κούρσα για το χρίσμα του Ρεπουμπλικάνικου Κόμματος είναι η Μισέλ Μπάκμαν.

Δυναμική, νέα σε ηλικία και προπάντων γυναίκα, δείχνει να είναι η ιδανική υποψήφια για τους Ρεπουμπλικάνους.

Ο γνωστός παρουσιαστής του CNN, Άντσερσον Κούπερ, μέσα από την εκπομπή του «ANDERSON COOPER 360», «ξεμπρόστιασε» την κα Μπάκμαν, για τις απόψεις της στο κομμάτι των gay και της ΛΟΑΔ κοινότητας.

Η κα Μπάκαμν προσπαθεί το τελευταίο διάστημα να αποποιηθεί-συγκαλύψει (πείτε το όπως θέλετε) παλαιότερες δηλώσεις της εναντίον των gay, με μια φράση – καραμέλα που της έχουν πει οι spin doctors και πολιτικοί σύμβουλοι που έχει στην ομάδα της.

Ποια είναι αυτή;

«Θα θέσω υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ. Δεν βάζω υποψηφιότητα για να είμαι ο δικαστής κανενός».

Ευτυχώς τα media στην Αμερική δεν της κάνουν κανένα χατίρι και προσπαθούν μέσα από τις ερωτήσεις τους, να πάρουν απαντήσεις από την ίδια, για παλαιότερα σχόλια της, για τους ομοφυλόφιλους.

Κάτι τέτοιο έκανε και η εκπομπή του NBC, «Meet the Press», όπου η κα Μπάκμαν έδωσε τις περασμένες ημέρες συνέντευξη.

Για να δούμε λίγο ορισμένα από τα παλαιότερα σχόλια της, όπως τα συγκέντρωσε ο Άντερσον Κούπερ, στην εκπομπή του… και τα οποία μπορείτε να δείτε στο αποκαλυπτικό video που ακολουθεί:

Στην ερώτηση αν μπορείς να χρησιμοποιείς την λέξη gay, όταν μιλάς για τον σεξουαλικό προσανατολισμό προς το ίδιο φύλλο:
«Είναι σατανικό να λες πως είναι gay. Είναι οτιδήποτε άλλο, όχι όμως gay»

«Όταν ακολουθείς το gay and lesbian lifestyle, είναι ένα είδος σκλαβιάς. Είναι προσωπική σκλαβιά, προσωπική απόγνωση, προσωπική υποδούλωση»

«Πρέπει να είμαστε συμπονετικοί απέναντι στα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα σεξουαλικής δυσλειτουργίας και σύγχυση, όσον αφορά τον σεξουαλικό προσανατολισμό τους»

Σατανική η χρήση της λέξης gay;

Ψυχική διαταραχή η ομοφυλοφιλία;

Είναι λογικό να προσπαθεί απεγνωσμένα η κα Μπάκμαν, να αποποιηθεί το anti-gay παρελθόν της. Γνωρίζει πως η gay κοινότητα είναι πολύ ισχυρή στις Ηνωμένες Πολιτείες και για να την έχει στο πλευρό της, θα πρέπει να αλλάξει το anti-gay προφίλ που είχε τα τελευταία χρόνια.

Το σίγουρο είναι πως έτσι και συνεχιστεί το ρεύμα υπέρ της κας Μπάκμαν, το παραπάνω ρεπορτάζ θα έχει και συνέχεια!




Δες και αυτό!