“Έχω βγει ραντεβού με άνδρες, έχω βγει ραντεβού με γυναίκες”

05/03/2018
από

Ο ηθοποιός Lee Pace, που τον έχουμε απολαύσει στο “The Lord of the Rings” , στο “The Hobbit” και πιο πρόσφατα στο “Gaurdians of the Galaxy” μίλησε ανοιχτά για την σεξουαλικότητά του με αφορμή τον ρόλο του στο έργο “Angels in America” .

Ο Pace θα υποδυθεί τον ρόλο του Joe Pitt, που προηγουμένως ενσάρκωνε ο Russell Tovey, όταν το έργο είχε ανέβει στο Λονδίνο σε sold-out παραστάσεις.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό W, ο Pace μίλησε για την προσωπική του ζωή:

Έχω βγει ραντεβού με άνδρες. Έχω βγει ραντεβού με γυναίκες. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό μπορεί να νοιάζει κανέναν. Είμαι ηθοποιός και παίζω ρόλους.” δήλωσε προσθέτοντας ότι: “Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω τι να πω – Νομίζω ότι η ερώτησή σου είναι αυθάδης.

Αναφερόμενος στον ρόλο που ενσαρκώνει εξηγεί παρακάτω: “Η κατανόησή μας για το τι σημαίνει να είναι κάποιος gay είναι απλά τόσο διαφορετική – πολιτιστικά διαφορετική. Είναι κάτι τόσο σύγχρονο. Έχει ενδιαφέρον να το σκέφτομαι αυτή τη στιγμή, ενώ δουλεύω αυτό το έργο.

Γενικά ο Pace πάντα προσπαθούμε να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το 2014 είχε δηλώσει στο Buzzfeed: “Ποιος ενδιαφέρεται για την προσωπική ζωή των ανθρώπων; Αναρωτιέμαι, ειλικρινά. Πώς θα μπορέσεις να εξαφανιστείς μετά μέσα σ’ έναν ρόλο; Πιστέψτε με, αν είχα κάτι ενδιαφέρον να πω για τα προσωπικά μου θα το έλεγα.




Δες και αυτό!