Γιατί πρέπει να πρέπει να εκτιμάς περισσότερο τις γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας

28/02/2018
από

Από πολιτιστική άποψη, οι γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας δε χρήζουν της εκτίμησης που στην πραγματικότητα αξίζουν. Θυμηθείτε λίγο το Carol του 2015 και τον επικό ρομαντισμό μεταξύ της Sarah Paulson και της Holland Taylor ε;

Ορίστε μερικοί λόγοι, που εξηγούν, γιατί αυτό το πράγμα είναι και καλό και σέξι!


1. Σοφία

Οι μεγαλύτερες γυναίκες έχουν περισσότερες πιθανότητες να είναι πιο συνειδητοποιημένες, και πιο σοφές. Πάντα υπάρχουν κι εξαιρέσεις βέβαια, αλλά γενικά οι πιο ηλικιωμένες, έμπειρες, ώριμες (όπως θέλεις πες το), συνήθως έχουν περισσότερη αυτοπεποίηθηση, σχεδόν με τα πάντα και γνωρίζουν τι θέλουν και τι κάνουν.


2. Εμπειρία

Αν είναι μία δεκαετία μεγαλύτερη από σένα αυτό σημαίνει ότι έχει εξερευνήσει για περισσότερο από μία δεκαετία το τι θέλει από μία σχέση, έχει τακτοποιήσει τη ζωή της, έτσι που να περιτριγυρίζεται από ωραίους ανθρώπους, κάνει μία δουλειά που τη γεμίζει, πιθανώς έχει ταξιδέψει πολύ, ή έχει εργαστεί στο εξωτερικό και πολλά άλλα. Γενικά, οι μεγαλύτερες γυναίκες είναι ενδιαφέρουσες.


3. Χρήματα

Είτε της περισσεύουν οπότε είναι τέλειο αυτό είτε έχει μάθει να ζει χωρίς αυτά, οπότε ακόμη πιο εξαιρετικό κι αυτό! Οι μεγαλύτερες γυναίκες είναι πιο προχωρημένες στον επαγγελματικό τομέα ή εναλλακτικά έχουν απορρίψει διάφορα πράγματα, που δεν τις εκφράζουν πια κι έχουν αφοσιωθεί σε κάτι δημιουργικό. Σε κάθε περίπτωση είναι ανεξάρτητες. Το λες και σέξι αυτό ε;


4. Φιλίες

Έχει περάσει περισσότερο από μία δεκαετία να διαλέγει και να ξεδιαλέγει τις φιλίες της ανάμεσα σε υπέροχους ανθρώπους, πολιτιστικά ευαισθητοποιημένες, πολιτικά ενήμερους, με ενδιαφέροντα χόμπι, ιστορίες και δημιουργικότητα. Ένα από τα ωραία πράγματα των σχέσεων είναι οι φιλικοί κύκλοι που μπαίνεις κι οι άνθρωποι που γνωρίζεις και αυτό το δέσιμο μαζί τους.


5. Γάτες

Για κάποιο λόγο οι μεγαλύτερες queer γυναίκες έχουν γάτες. Είναι κάτι σαν ένα έξτρα ξεχωριστό πλεονέκτημα.


6. Σεξ

Ξέρει τι κάνει, ξέρει τι της αρέσει και μπορείς να έχεις κι όλο αυτό το πακέτο της σέξι αυθεντίας/αφέντρας αν το θέλετε.


7. Πολιτιστικά

Μιλάμε για δέκα χρόνια περισσότερα ποιοτικά βιβλία, ταινίες, μουσική, τέχνη και βέβαια χρήματα για να μπορείς να τα πληρώσεις για να τα απολαύσεις. Πιθανόν έχει πολλά περισσότερα βιβλία στο σπίτι της από σένα, οπότε έχεις να ανακαλύψεις πολλά τόσα πολλά πράγματα!


8. ‘Fuck yeah!’ διάθεση και στάση ζωής

Οι πιο πολλές γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας έχουν φτάσει σε ένα καλό επίπεδο με τους φόβους, τις ανασφάλειες και τη ντροπή τους και αισθάνονται αυτοπεποίθηση. Περνούν λιγότερο χρόνο με το να απολογούνται και περισσότερο διασκεδάζοντας κι απολαμβάνοντας τη ζωή!

Αααυτά είναι!!




Δες και αυτό!