Νεκρός βρέθηκε 17χρονος που αγνοούταν μετά από date μέσω Grindr

27/02/2018
από

Το σώμα του άτυχου gay νεαρού ηλικίας μόλις 17 ετών από το Ρότερνταμ βρέθηκε λίγο έξω από τη Χάγη το πρωί της Δευτέρας (26/02/18), μετά από date μέσω Grindr και την ακόλουθη εξαφάνισή του 6 μέρες νωρίτερα.

Στις 17 Φεβρουαρίου, ο Orlando Boldewijn, από το Ρότερνταμ της Ολλανδίας, χρησιμοποίησε το γνωστό dating app για να συναντήσει κάποιον, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσαν οι NL Times.

Ένα μήνυμα στάλθηκε την επόμενη μέρα στη μητέρα του, δηλώνοντας ότι βρισκόταν στο σπίτι του, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Ωστόσο, το μήνυμα αυτό δεν έμοιαζε να το είχε γράψει ο ίδιος. Η οικογένειά ανέφερε την εξαφάνισή του Orlando λίγο αργότερα την ίδια μέρα.

Σύμφωνα με αναφορές, τόσο το τηλέφωνο όσο και οι τραπεζικοί λογαριασμοί του παρέμειναν αχρησιμοποίητοι.

Οι φίλοι του Orlando λένε ότι έκλεινε συχνά ραντεβού χρησιμοποιώντας εφαρμογές και ιστότοπους, αλλά πάντα επέστρεψε στο σπίτι.

Καμία υπηρεσία και κανείς δικός του δεν μπορούσαν να βρουν τον άτυχο έφηβο, παρόλο που η αστυνομία χτένισε τη γύρω περιοχή για στοιχεία και μάρτυρες όλο το προηγούμενο διάστημα.

Η σωρός του βρέθηκε τελικά τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου γύρω στις 10.15 τοπική ώρα, μετά έξι ημέρες. Δύτες βρήκαν το σώμα του Orlando στη λίμνη Böttgerwater, στην περιοχή Ypenburg της Χάγη.

Η αστυνομίαμέχρι στιγμής δεν έχει δηλώσει πώς αντιμετωπίζεται η υπόθεση. Η μόνη αναφορά είναι η ακόλουθη:

«Με βάση τις νέες πληροφορίες της έρευνας, η πυροσβεστική υπηρεσία και η αστυνομία εντόπισαν το σώμα του νεαρού τη Δευτέρα το απόγευμα χρησιμοποιώντας σκάφη και δύτες»

Η έρευνα για το θάνατο του Orlando συνεχίζεται.




Δες και αυτό!