Δείτε τον 83χρονο gay άνδρα που πρωταγωνιστεί σε βίντεο πορνό

26/02/2018
από

Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Όπως το 69 για παράδειγμα.

Ο YouTuber Davey Wavey, που διατηρεί το site Himeros, κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο πορνό με έναν 83χρονο gay άνδρα, τον Norm.

Το βίντεο δημιουργήθηκε σε σκηνοθεσία του Daniel Cardone, με τίτλο “Blessing of the Elder” , όπου περιλαμβάνει ακόμη τους βετεράνους Twink αστέρες του πορνό Blake Mitchell και Joey Mills.

Καταλαβαίνω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν συνηθίσει να βλέπουν ένα 83χρονο άτομο σε μια ερωτική ταινία” , γράφει ο Davey.

«Οι περισσότεροι από εμάς δεν είμαστε συνηθισμένοι να σκεφτόμαστε καν τα ηλικιωμένα άτομα σε ένα σεξουαλικό περιβάλλον. Το αποτέλεσμα είναι να υπάρχει η πεποίθηση ότι τα ηλικιωμένα άτομα δε σκέφτονται το σεξ, δεν είναι σέξι και σίγουρα δεν κάνουν σεξ. Φυσικά, κανένα από αυτά δεν είναι αλήθεια.

Τα ηλικιωμένα, όπως κι όλα τα άλλα, σκέφτονται το σεξ” , συνεχίζει ο Davey, αναφέροντας ότι, όχι μόνο σκέφτονται το σεξ, αλλά:

Μπορώ να σας υποσχεθώ ότι κάνουν σεξ. Σε μερικές περιπτώσεις, θαυμάσιο, πνευματικό σεξ από το οποίο θα μπορούσαμε να μάθουμε κι οι υπόλοιποι. Και παρόλο που η κουλτούρα μας δίνει έμφαση στο ομαλό δέρμα και τη νεότητα, οι γέροντες μας είναι πολύτιμοι κι έχουν τεράστια δώρα, συμπεριλαμβανομένης της σοφίας, της εμπειρίας και ναι, της ομορφιάς τους» .




Δες και αυτό!