Χτύπησαν, βίασαν και πέταξαν ανθρώπινα περιττώματα σε gay άνδρα

22/02/2018
από

Ένας άνδρας από την Νότια Αφρική ισχυρίστηκε ότι βιάστηκε, χτυπήθηκε και καλύφθηκε με ανθρώπινα περιττώματα.

Ο λόγος για τον Mogamat Yushree Jacobs, ο οποίος βρισκόταν στο κέντρο αποκατάστασης του Akhbar στο Κέιπ Τάουν, όταν συνέβη το επεισόδιο. Όπως δηλώνει ο ίδιος, οι διαχειριστές του κέντρου τον είχαν βάλει στο μάτι επειδή ήταν gay.

Ο Jacobs βρισκόταν στο κέντρο για οκτώ μήνες σε πλαίσια ενός προγράμματος απεξάρτησης από την ηρωίνη. Μετά την επιτυχή αποκατάστασή του, ο Jacobs άρχισε να εργάζεται ως διοικητικός βοηθός και σύμβουλος.

Μιλώντας σε τοπικό μέσο, ο Jacobs αποκάλυψε ότι το πρόβλημα ξεκίνησε, όταν ένας διευθυντής μπήκε στο γραφείο και τον είδε να κρατά το χέρι ενός φίλου του, ο οποίος δούλευε και αυτός στο κέντρο.

«Μας είπαν σταματήσουμε να κάνουμε παρέα και έβαλαν κάποιους να μας παρακολουθούν.”

Ο Jacobs, ο οποίος μοιραζόταν το δωμάτιό του με 16 άλλους, ισχυρίστηκε ότι οι επιθέσεις άρχισαν αμέσως μετά.

“Με έβαλαν σε ένα δωμάτιο για να με τιμωρήσουν και στη συνέχεια με χτύπησαν με ένα αντικείμενο τόσο δυνατά που δεν μπορούσα να περπατήσω για αρκετές μέρες”.

Στη συνέχεια αναφέρει ότι ακολούθησε μια «νύχτα βασανιστηρίων», κατά τη διάρκεια της οποίας ζητήθηκε από δύο άλλους ασθενείς να του επιτεθούν σεξουαλικά και να του πετάξουν ανθρώπινα κόπρανα.

«Με ξύπνησαν τα μεσάνυχτα και με άφησαν να φορέσω μόνο τα εσώρουχά μου», εξήγησε ο Jacobs. “Πήραν έναν κουβά γεμάτο με ανθρώπινα περιττώματα και το έριξαν επάνω μου και με διέταξαν να μπω στο μπάνιο με άλλους ασθενείς. Στη συνέχεια ένας από αυτούς έβαλε το κεφάλι μου κάτω από το νερό. Ήμουν έτοιμος να λιποθυμίσω. Με έβγαλαν έξω και ζήτησαν από έναν ασθενή να με γ@@@@ει. Ένας άλλος έβαλε το πέος του στο στόμα μου”. 

Μετά την επίθεση, ο Jacobs – ακόμα καλυμμένος με κόπρανα – αναγκάστηκε να παραμείνει ακινήτος για 8 ώρες,

Αφού κατάφερε να δραπετεύσει από το κέντρο, ο Jacobs ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία ξεκίνησε την έρευνα.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!