Ένας στους τρεις άνδρες θα προτιμούσε να μην έχει κάνει περιτομή

12/02/2018
από

Σύμφωνα με την πιο δημοφιλή μέχρι τώρα δημοσκόπηση του Gay Star News, ένας στους τρεις άνδρες με περιτομή θα ευχόταν να μην είχε κάνει.

Η δημοσκόπηση έθεσε την εξής ερώτηση:
Θα θέλατε να έχετε ή να μην έχετε περιτομή;

Οι περισσότεροι άνδρες που απάντησαν επέλεξαν την απάντηση:

“Έχω κάνει περιτομή κι εύχομαι να μην είχα κάνει.”

Η απάντηση αυτή συγκέντρωσε το 31%. Η αμέσως πιο δημοφιλής απάντηση ήταν “Έχω κάνει περιτομή και είμαι χαρούμενος/ικανοποιημένος” με ποσοστό 29%, ενώ ακολουθεί η απάντηση “Δεν έχω κάνει περιτομή κι είμαι χαρούμενος/ικανοποιημένος” με ποσοστό 28%. Τέλος, ένα 9% επέλεξε την απάντηση: “Δεν έχω κάνει περιτομή, αλλά θα ήθελα να είχα κάνει” .

Το GSN όμως, θέλησε να ερευνήσει λίγο περισσότερο το “γιατί” ένα τόσο μεγάλο ποσοστό ανδρών, που έχουν περιτομή, το έχει μετανιώσει.

Ο Nick Hung από τη Νεμπράσκα είπε: “Μακάρι να είχα την επιλογή. Όταν βρίσκομαι με έναν άνδρα, που δεν έχει κάνει περιτομή, συχνά συζητάμε για τη διαφορά. Πόσο προστατευμένο είναι το κεφάλι, ότι δεν αφυδατώνεται, ότι είναι πολύ ευαίσθητο. Πώς ακόμη και το παραμικρό άγγιγμα το διεγείρει. Εγώ ποτέ δε θα γνωρίσω αυτήν την απόλαυση. Ποτέ δε θα έχω αυτό το επίπεδο της εκπληκτικής ευαίσθητης αίσθησης. Η περιτομή μοιάζει να είναι τόσο μεσαιωνική και βάρβαρη” .

Ο Anthony Young από το Μέριλαντ είπε: “Ρώτησα τη μητέρα μου, γιατί μου έκανε περιτομή και δεν είχε να μου δώσει κάποιον σοβαρό λόγο. Εκείνη προσωπικά δεν είχε δει ποτέ ένα πέος χωρίς περιτομή και γι’ αυτόν τον λόγο αισθανόταν ότι ήταν μη ποθητό. Απλά θα ήθελα να είχα την ευκαιρία να πάρω μία τέτοια απόφαση μόνος μου. Κανένας δεν έχει δικαίωμα να αλλοιώνει την ανατομία ενός ατόμου, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του.

Τέλος, ο James St. Pierre από την Μασσαχουσέττη είπε: “Την πρώτη φορά που είδα έναν άνδρα χωρίς περιτομή αισθάνθηκα δέος. Είχα γνωρίσει έναν πολύ γοητευτικό άνδρα και όταν καταλήξαμε στο κρεβάτι είχε ένα τεράστιο πέος χωρίς περιτομή! Νόμιζα ότι είχα πεθάνει και βρισκόμουν στον παράδεισο. Κι εκεί νευρίασα, που εγώ είχα περιτομή. Ποιος δίνει το δικαίωμα σε κάποιον να κόψει το πουλί μου; Ήρθα στον κόσμο με αυτό – διάολε – και το θέλω πίσω!




Δες και αυτό!