“Η Rihanna είναι Ιλουμινάτι και προωθεί την ομοφυλοφιλία”

11/02/2018
από

Ανεπιθύμητη φαίνεται πως είναι η Rihanna στη Σενεγάλη, αφού σύμφωνα με μια ομάδα θρησκευτικών οργανώσεων η τραγουδίστρια προωθεί την ομοφυλοφιλία σε συνεργασία με τους Ελευθεροτέκτονες.

Η γνωστή τραγουδίστρια πρόκειται να παραστεί σε συνέδριο για την εκπαίδευση στη χώρα της Δυτικής Αφρικής, την Παρασκευή, μαζί με τον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν στα πλαίσια του ρόλου της ως πρέσβειρα για την Εκπαίδευση σε έναν διεθνή οργανισμό.

Με αφορμή την είδηση αυτή, μια ένωση περίπου 30 ισλαμικών ενώσεων που ονομάζεται «Όχι στη Μασονία και την ομοφυλοφιλία» ζητά από την κυβέρνηση να ακυρώσει την επίσκεψή της.

Ο Cheikh Oumar Diagne, εκπρόσωπος της ένωσης υποστηρίζει: «Δεν το κρύβει. Είναι μέλος των Ιλουμινάτι, που είναι παρακλάδι της Μασονίας». Οι ομάδες αυτές προειδοποιούν πως θα κατέβουν σε διαδήλωση μόλις η ποπ σταρ φτάσει στη χώρα τους.

Οι θρησκευτικές οργανώσεις είναι εξαιρετικά ισχυρές στη Σενεγάλη, η οποία είναι κατά 90% μουσουλμανική, αλλά είναι γνωστή για την ανεκτικότητά της καθώς μουσουλμάνοι και χριστιανοί γιορτάζουν μαζί.




Δες και αυτό!