Ποιος είναι ο πιο συμπεριληπτικός εργοδότης για το 2018 στο Ηνωμένο Βασίλειο;

01/02/2018
από

Η Stonewall δημοσίευσε την ετήσια επισκόπηση των εγοδοτών, που είναι περισσότερο LGBTQ-συμπεριληπτικοί για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το φιλανθρωπικό ίδρυμα χαρακτήρισε για μια ακόμη φορά φορείς, με βάση τις πολιτικές που εφαρμόζουν και επηρεάζουν τα LGBT άτομα στον χώρο εργασίας του.

Ποιος φορέας λοιπόν έρχεται πρώτος στη λίστα ως ο πιο συμπεριληπτικός της LGBTQ κοινότητας για το 2018;

Το “Εθνικό Κοινοβούλιο της Ουαλίας” κέρδισε την κορυφή, έχοντας εγκαταστάσεις ουδέτερες ως προς το φύλο σε ολόκληρο το κτίριο, ενώ διατηρεί σχετικά προγράμματα κατάρτισης και συμπεριληπτικές πολιτικές, χωρίς διακρίσεις.

Πραγματικά μας τιμά η αναγώριση από την Stonewall ως κορυφαίος εργοδότης για λεσβίες, gay, bi και τρανς ανθρώπους” , δήλωσε η Elin Jones AM, Llywydd από την Εθνική Συνέλευση για την Ουαλία, προσθέτοντας:

Η Εθνοσυνέλευση έχει την πολυμορφία και η ένταξη είναι στην καρδιά του ρόλου της, που εκπροσωπεί τον λαό της Ουαλίας. Είμαστε υπερήφανοι, που υποστηρίζουμε το δίκτυο του LGBT προσωπικού μας και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για να δημιουργήσουμε μια κουλτούρα χωρίς αποκλεισμούς – όχι μόνο για τους ανθρώπους που εργάζονται εδώ, αλλά για τους ανθρώπους, που εκπροσωπούμε σε όλες τις διαφορετικές κοινότητες της Ουαλίας.” 

Η Ruth Hunt, διευθύνων σύμβουλος της Stonewall, δήλωσε:

“Σε μια εποχή που τα LGBT άτομα υφίστανται βαθιές διακρίσεις και κακοποίηση, τόσο εντός όσο και εκτός του χώρου εργασίας, οι εργοδότες του είναι LGBT-συμπεριληπτικοί είναι ένας φάρος ελπίδας, ότι είναι εθικτό ένα θετικό μέλλον.”

Η λίστα των 100 καλύτερων εργοδοτών της Stonewall καταρτίζεται με βάση τον Δείκτη Ισότητας στο Χώρο Εργασίας και περιλαμβάνει περισσότερες από 92.000 ανώνυμες απαντήσεις από τους υπαλλήλους μέσω σχετικής έρευνας. Κατά το τρέχον έτος, στο Δείκτη συμμετείχαν περισσότεροι από 430 οργανισμοί.

Οι κορυφαίοι εργοδότες, που είναι συμπεριληπτικοί ως προς τον σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα φύλου των εργαζομένων τους για το 2018 της Stonewall είναι οι ακόλουθοι:

1. National Assembly for Wales
2. Pinsent Masons
3. Gentoo
4. Cheshire Fire & Rescue
5. Lloyds Banking Group
6. Baker McKenzie
7. Berwin Leighton Paisner
8. Citi
9. Newcastle City Council
10. Victim Support




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!